Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mangoldová variace na shakshuka (na arabské lečo)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 9. 2015 10:29

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie1 578 kJ / 377 kcal
Bílkoviny19,35 g
Tuky26,47 g
Vláknina3,04 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 211 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy13,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Konzumujeme napr. s arabským chlebom, vhodné na raňajky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

magdalenka

20. 9. 2015 10:08

Semená mangoldu kupujem, stalo sa mi, že zo sáčku vyrástli dva druhy, jeden byčajný a druhý s červenými stonkami. Je to skvelá záležitosť, zdravší ako špenát a prežije aj zimu, mráz. Kým nevyrastie nový, olamujem starý. A dá sa z neho všeličo, dnes varím napr. cícerovú polievku s mangoldom.
Ale opatrne s ním - stačí 5-6 rastlín a nakŕmite pol ulice! :-))

tejaja

19. 9. 2015 13:27

cathleen: aha, tak to som ti nerozumela. :-D

Simona Skolakova

19. 9. 2015 09:33

tejaja:cathleen:děvčata díky moc za rady;-):yes:koupím vyzkouším;-)

cathleen

19. 9. 2015 09:25

tejaja: nebudu používat svoje semena ze své zahrady, jen nechám zaset část pytlíku semen listového mangoldu, část stonkového atd. - co zaseju, to mi vyleze, ne?:-))

tejaja

19. 9. 2015 09:17

Simona Skolakova: áno, máš mangold stopkový a listový,. Doporušujem stopkový, pretože robí pekné široké stopky, ktorá môžeš pripravovať ako špargľu. ;-)

evaebertova

19. 9. 2015 09:16

krása:yes:

tejaja

19. 9. 2015 09:16

cathleen: Ivka, nedoporučujem...mangold sa veľmi ľahko kríži, tých pár halierov za semená nie je pálka, a máš zaručené, že ti vyjde mangold taký, ako kúpiš semená. ;-)

Simona Skolakova

19. 9. 2015 09:15

cathleen:tak to jsi mi dala:-O:-O:-Oono je ho více druhů????:-D:-DTak doufám,že koupím ten správný;-):-D

cathleen

19. 9. 2015 09:07

Simona Skolakova: ideální je se o semínka s někým podělit - mangoldu máme záhon, ale nestíháme ho zpracovat. Příští rok ho bude mnohem méně, ale zase víc druhů:-)

Simona Skolakova

19. 9. 2015 08:47

cathleen:Ivo mám,ale nikdy mi to nenapadlo:-8:-8příští rok si koupím semena a zkusím ho vypěstovat,moc ho tu chválíte a tak mi to láká;-)

cathleen

19. 9. 2015 08:41

Simona Skolakova: Simčo, nemáš možnost si ho vypěstovat? Je to fantastická zelenina a dá se upravovat mnoha způsoby;-)

tejaja

19. 9. 2015 08:22

Magduš, super. :yes:;-)

Simona Skolakova

19. 9. 2015 08:05

Mangold jsem jedla nedávno prvně a moc mi chutnal:-preceptík se mi líbí,mangold zkusím sehnat a toto lákavé papáníčko si udělat:-p:yes:

magdalenka

19. 9. 2015 07:15

Frantiska: som rada, že ťa môj recept inšpiroval.:-K

Frantiska

18. 9. 2015 21:15

skvěly recept, místo mangoldu jsem dala špenát(ale mangold se pokusím sehnat :)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: zelená shakshuka arabské lečo mangoldová rýže arabské lečo recepty shakshuka (arabske leco) arabsky spenat recept

Suroviny: olej, cibule, česnek, rajče, paprika čerstvá zelená, listy mangoldu, vejce, sůl, pepř, římský kmín mletý, skořice, koření kari

TopRecepty.cz

Mangoldová variace na shakshuka (na arabské lečo)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wvm1