Domácí vanilkový cukr
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 9 minutami
„Poděkování “ yanull, před 18 hodinami
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, před 19 hodinami
Poslední příspěvky
„Nadja: Nadji ty se s tím nemažou😂a jistě musíš mít ještě…“ Simona Skolakova, před 45 minutami
„Tip pro ty, kdo potřebují rybí maso a vnitřnosti na polévku…“ Nadja, před 1 hodinou
„Pohodový den všem a posílám hezký citát, který jsem našla…“ Nadja, před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
12. 5. 2010 07:47
12. 5. 2010 07:28
Jsem ráda,že se to vysvětlilo,na diskuzi se to najde,proto jsem Srettku o to prosila
12. 5. 2010 07:20
11. 5. 2010 20:31
11. 5. 2010 16:59
11. 5. 2010 14:02
11. 5. 2010 13:41
11. 5. 2010 13:27
11. 5. 2010 12:58
11. 5. 2010 12:21
Kupte si Vanilkový lusk, nejlépe zalitý do fólie, protože ten má v sobě ještě dost aromatického oleje. Sice je to dražší kup, ale pak stačí nasypat klidně celé kilčo cukru do uzaviratelné sklenice, lusk po délce naříznu, poklepu tupou stranou nože a šup s ním do cukru. Z kraje je fajn ho občas protřást.Ale brzo máte rozkošné kilo vanilkového cukru, bez přidaných sajrajtů a voní uplně jinak-krásně
P.S.dovezli jsme si vanilkové lusky z dovolené, a to byla teprve vůně