Domácí vanilkový cukr
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 3 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, 4. 9. 2025 21:05
„Přání a gratulace“ mika59, 4. 9. 2025 19:35
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: já nechci nic, chci zachovat chut hrušek.…“ tara23, před 3 hodinami
„Dobry vecer, ted jsem dodelala mexicke guacamole a vecer…“ hazel, před 3 hodinami
„tara23: já do nich přidávám badyán, skořici, hřebíček ,…“ Jajajajaapaja, před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
12. 5. 2010 08:47
12. 5. 2010 08:28
Jsem ráda,že se to vysvětlilo,na diskuzi se to najde,proto jsem Srettku o to prosila
12. 5. 2010 08:20
11. 5. 2010 21:31
11. 5. 2010 17:59
11. 5. 2010 15:02
11. 5. 2010 14:41
11. 5. 2010 14:27
11. 5. 2010 13:58
11. 5. 2010 13:21
Kupte si Vanilkový lusk, nejlépe zalitý do fólie, protože ten má v sobě ještě dost aromatického oleje. Sice je to dražší kup, ale pak stačí nasypat klidně celé kilčo cukru do uzaviratelné sklenice, lusk po délce naříznu, poklepu tupou stranou nože a šup s ním do cukru. Z kraje je fajn ho občas protřást.Ale brzo máte rozkošné kilo vanilkového cukru, bez přidaných sajrajtů a voní uplně jinak-krásně
P.S.dovezli jsme si vanilkové lusky z dovolené, a to byla teprve vůně