Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ mimosa, před 1 hodinou
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Hezkou neděli,dnes Španělský ptáček s rýží“ mimosa, před 1 hodinou
„MarcelaPa: Taky se chystám na rebarborový koláč, ale letos…“ Severinka, před 2 hodinami
„Hezký den dnes pórková polévka a kuří stehna s pečenou…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 5 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Přečtěte si Zobrazit více
Liptovské droby: Křupavou klobásku z brambor zjemní škvarky a navoní majoránka. Dobrota z podhůří Tater je jednoduchá, a přitom levná
Vánoční chvíle Lucie Bílé: Na obalované oříšky z kuchařky po mamince nedám dopustit, říká zpěvačka
Kalábrie na talíři: Jihu Itálie vládne feferonka a tento fantastický mřížkový koláč crostata
4. 8. 2010 08:42
38[2]_178379931.gif
50[1].gif
3. 8. 2010 23:49
3. 8. 2010 21:35
3. 8. 2010 21:30
3. 8. 2010 21:04
3. 8. 2010 20:59
3. 8. 2010 20:57
3. 8. 2010 20:13
Jsem vcelku nezkušená kuchařka, které se povedl guláš pořádně ostrý. Nevíte náhodou jak by se to dalo zmírnit?
Byla bych moc vděčná, děkuju za odpověď
Předchozí 1 2