Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„hazel: děkuji, Stáni. Ty berušky jsem viděla v časopise,…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„MarcelaPa: Hezky si to uzijte s vnuckou. Tak hezky jsi to…“ hazel, před 3 hodinami
„Dobrý večer dnes jsme k obědu měli bramborový guláš. Od…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí supreme sous-vide zapečené s rozmarýnovými bramborami v MTH
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové na pivě se zeleninou a chlebem
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka s avokádem a ředkvičkami
Přidáno před 15 hodinami
Jahodový dezert do skleničky
Přidáno před 16 hodinami
Marinované kuřecí soté se zeleninou
Přidáno 23. 5. 2024 19:46
Jablkové růžičky z listového těsta
Přidáno 23. 5. 2024 12:30
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Milionová polévka z kořenové zeleniny s vejcem a jemnými nočky zahřeje i zasytí
Z Receptáře Přemka Podlahy: Veka plněná nádivkou z vařených vajec, salámu a majonézy je retro občerstvením, které zachutná i dnes
Slavné české kuchařské knihy: Podle Rettigové, Sandtnerky i Kejřové se učily vařit a péct celé generace
4. 8. 2010 08:46
4. 8. 2010 08:42
38[2]_178379931.gif
50[1].gif
3. 8. 2010 23:49
3. 8. 2010 21:35
3. 8. 2010 21:30
3. 8. 2010 21:04
3. 8. 2010 20:59
3. 8. 2010 20:57
3. 8. 2010 20:13
Jsem vcelku nezkušená kuchařka, které se povedl guláš pořádně ostrý. Nevíte náhodou jak by se to dalo zmírnit?
Byla bych moc vděčná, děkuju za odpověď
Předchozí 1 2