Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes dršťková polévka z hlívy a krevety se…“ Simona Skolakova, před 21 minutami
„Veronika.Hrozna: Veru to máš pravdu koupit dnes pěkné…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Simona Skolakova: Já se nedivím, jenom závidím ty škvarky,…“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dalamánkové bagety
Přidáno před 30 minutami
Domácí marshmallow
Přidáno před 3 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 4 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 20 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
13. 1. 2016 23:47
13. 1. 2016 22:02
13. 1. 2016 21:51
13. 1. 2016 21:15
13. 1. 2016 20:27
13. 1. 2016 20:08
13. 1. 2016 20:03
Danca: také děkuji za radu, ale to snad ani zkoušet nebudu, nechci ho dělat metrák, a na ty asi 2 skleničky, které bych z toho měla,to nestojí za to.
13. 1. 2016 19:36
13. 1. 2016 18:50
13. 1. 2016 18:41
13. 1. 2016 18:29
Myslím si, zda bude i po rozmrazení dostatečně tuhý, jestli se nerozteče.
Z důvodu větší práce a našpiněného nádobí bych sulcu ráda udělala více najednou, ale nesníme ho všechen tak brzy, aby se nezkazil. A nevím, jak jinak ho uchovat.
Předchozí 1 2