Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, před 20 hodinami
„Mleté maso “ Nadja, 7. 6. 2024 10:09
Poslední příspěvky
„Hezké sobotní odpoledne dnes k obědu kuřecí wrapy s…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Peknú sobotu vám želám. Ja som si dnes uvarila len rýchlu…“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„Krásnou sobotu, u nás dnes zapečené špagety s masem,…“ tara23, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno před 5 hodinami
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová máslová polévka s hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Rajčatový chleba
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Lilek tří barev
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
Kuřecí marinovaná plněná prsa
Přidáno 7. 6. 2024 07:02
Přečtěte si Zobrazit více
Opilý Izidor: Slavnostní dezert skvěle chutná i místo cukroví. Nejlepší je přelitý čokoládou a vychlazený, opije vás už jen svou vůní
Retro vaření s Kristinou: Připijte si s námi na Světový den koktejlů. Tenhle z whisky a pomeranče je skvělý
Chodské koláče vypadají jako šperk. Víte, jak se zdobí a proč se jim říká merhované?
13. 1. 2016 23:47
13. 1. 2016 22:02
13. 1. 2016 21:51
13. 1. 2016 21:15
13. 1. 2016 20:27
13. 1. 2016 20:08
13. 1. 2016 20:03
Danca: také děkuji za radu, ale to snad ani zkoušet nebudu, nechci ho dělat metrák, a na ty asi 2 skleničky, které bych z toho měla,to nestojí za to.
13. 1. 2016 19:36
13. 1. 2016 18:50
13. 1. 2016 18:41
13. 1. 2016 18:29
Myslím si, zda bude i po rozmrazení dostatečně tuhý, jestli se nerozteče.
Z důvodu větší práce a našpiněného nádobí bych sulcu ráda udělala více najednou, ale nesníme ho všechen tak brzy, aby se nezkazil. A nevím, jak jinak ho uchovat.
Předchozí 1 2