Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Mražení jídla “ Sabule77, před 1 hodinou
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„tara23: díky, Věruš. Klidně bych ti jeden podala. Bylo…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Zdravím, na podzim k nám přibyde nový člen rodiny a já…“ Sabule77, před 1 hodinou
„MarcelaPa: Teda Marcel, jak sladké nemusím jahodové…“ tara23, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Německá bílá klobása vznikla díky kocovině! Jak tuhle delikatesu uvařit?
Téměř bezpracné masopustní koblihy z trouby: Ochucené vanilkou a rumem voní na dálku a jsou neskutečně nadýchané
Jak udělat slanou granolu: Skvěle se hodí na saláty, jogurty i zeleninové pokrmy. Je výživná a křupavá
13. 1. 2016 23:47
13. 1. 2016 22:02
13. 1. 2016 21:51
13. 1. 2016 21:15
13. 1. 2016 20:27
13. 1. 2016 20:08
13. 1. 2016 20:03
Danca: také děkuji za radu, ale to snad ani zkoušet nebudu, nechci ho dělat metrák, a na ty asi 2 skleničky, které bych z toho měla,to nestojí za to.
13. 1. 2016 19:36
13. 1. 2016 18:50
13. 1. 2016 18:41
13. 1. 2016 18:29
Myslím si, zda bude i po rozmrazení dostatečně tuhý, jestli se nerozteče.
Z důvodu větší práce a našpiněného nádobí bych sulcu ráda udělala více najednou, ale nesníme ho všechen tak brzy, aby se nezkazil. A nevím, jak jinak ho uchovat.
Předchozí 1 2