S kvalitními noži vás vaření bude bavit!
1. 11. 2013 Tipy a triky
Možná jste si všimli, s jakou pozorností vybírají profesionální kuchaři své nože a s jakou pečlivostí se o ně starají. Kuchyňským nožům byste stejnou pozornost a péči měli věnovat i vy. Ať už vaříte jen občas z povinnosti, anebo patříte ke kulinářským nadšencům, bez nožů se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nože jsou potřebné k nejrůznějším činnostem - od krájení a sekání přes loupání až k vykosťování.
Možná jste si všimli, s jakou pozorností vybírají profesionální kuchaři své nože a s jakou pečlivostí se o ně starají. Kuchyňským nožům byste stejnou pozornost a péči měli věnovat i vy. Ať už vaříte jen občas z povinnosti, anebo patříte ke kulinářským nadšencům, bez nožů se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nože jsou potřebné k nejrůznějším činnostem - od krájení a sekání přes loupání až k vykosťování.
Zvolíte-li kvalitní nože, všechny tyto činnosti vám půjdou lépe od ruky, a tak výrazně ušetříte vynaloženou energii i čas – a výsledek i přesto bude stát za to. Nebojte se proto investovat do kuchyňských nožů vysoké kvality – ty se díky použití prvotřídních materiálů mohou pochlubit vysokou odolností a dlouhou životností, a tak vám vydrží sloužit mnohonásobně déle než běžné kuchyňské nože nižší kvality. V důsledku tedy ještě ušetříte.
A jak laik pozná kvalitní kuchařský nůž? Kuchařské nože se jednoznačně vyplatí nakupovat u renomovaných výrobců s dlouholetou tradicí, kteří se specializují výhradně na tento druh zboží. Jen takoví odborníci na trh přinášejí široký sortiment skutečně kvalitních výrobků, ve kterých se snoubí tradice a léty ověřené zkušenosti s nejnovějšími technologiemi a trendy.
Přesně taková je i společnost Wüsthof Dreizack Solingen, která patří k nejvýraznějším výrobcům nožů na evropském trhu. Společnost byla založena již před 200 lety, a to v německém městečku Solingen, pověstném nožířském centru. Tradiční výrobní postupy a známá německá preciznost učinily z nožů Solingen to nejkvalitnější, co můžete v tomto sortimentu vůbec dostat.
Mezi nežádanější výrobky společnosti Wüsthof Dreizack Solingen patří kované nože, které představují vrchol nožířského umění. Kované nože Solingen jsou vyráběny s ideou, že správný nůž má v rodině sloužit i několik generací a tento cíl díky vysoké kvalitě výroby a špičkovým materiálům splňují. Kované nože jsou vyrobeny z jednoho kusu chrom molybdenové oceli a mohou se pochlubit precizním dílenským zpracováním a jedinečným designem. Nože Solingen oplývají nejen mimořádnou ostrostí, chemickou stálostí, ale také vysokým stupněm uživatelské pohodlnosti. Široký výběr kovaných nožů Wüsthof vám umožní vybrat si model přesně pro vás s ohledem na vaše preference i pokročilost vašeho kulinářského umění.
Kované nože Solingen vás při použití zaujmou řadou vlastností výjimečných jak po praktické, tak po estetické stránce. Pozadu však nezůstává ani ostatní sortiment značky Wüsthof Solingen, který můžete nalézt na www.kovanenoze.cz. Wüsthof Solingen na trh přináší, ocelové nože zkonstruované pro různé úkoly. Například nože kuchařské, japonské, vykosťovací či na zeleninu, dále pak nejrůznější druhy nůžek, sekáčků, brousků a dalšího vybavení nejen do kuchyně.
Na www.kovanenoze.cz si vyberete z bohaté nabídky kuchařských nožů, které ke své práci používají i profesionálové a špičky v oboru. Jen u nabídky na www.kovanenoze.cz navíc máte jistotu garance spokojenosti: v případě, že nůž nebude odpovídat vašim představám, vám budou vráceny peníze.
Více informací naleznete na www.kovanenoze.cz.
Mohlo by vás zajímat
Související obsah
Lidl končí s levnými bedýnkami! Víme, co je nahradí a jak a kde ještě ušetříte až 70 % z ceny potravin
Obchodní řetězce se staví do čela zachování… Číst více
Dejvická 34: Jak se vaří v Pohlreichem oceněné restauraci? Předkrm za čtyři stovky, dokonalé rizoto i drobné chybičky obsluhy
Pokud také sledujete nový pořad Pohlreichův… Číst více
Den burrita
Mexická kuchyně je známá svou barevností, exotickými chuťovými kombinacemi a množstvím voňavého místního koření. To vše se spojuje i v tomto… Číst více
Desatero rad na téma křepelčí vajíčka: Poradíme s přípravou těchto malých vajec plných vitamínů
Křepelčí vajíčka jsou chutí velmi podobná těm slepičím. Velikostí jsou sice třetinová, nicméně obsahují dvojnásobné množství vitamínů a živin, tolik… Číst více
Oblíbenou a lahodnou panna cottu s námi zvládnete snadno. Poradíme, jak na to
Co potřebujete na panna cottu Příprava tohoto dezertu předpokládá práci s želatinou. S námi to ale zvládnete, i když zatím nemáte s želatinou… Číst více
16 rychlých fastfoodových pokrmů, které si můžeme připravit jednoduše a zdravě i doma
Fastfood je součástí moderní doby. Jeho úkolem je rychle a jednoduše připravit jídlo, které návštěvníka zasytí bez objednávek a dlouhého čekání.… Číst více
Kalorie ze svíčkové spálíte během tříhodinové procházky. Řízek se salátem „vychodíte“ za 7 hodin, kousek sushi za 5 minut
Když si zajdeme na oběd, nepřemýšlíme nad tím, že… Číst více
Ochladit se v horku můžete několika způsoby nebo ještě lépe jejich kombinací
Teplé počasí se nepříznivě podepisuje na trávení. Hlavně velké dávky ovoce a zeleniny mají tendenci proběhnout tělem velmi rychle, a tudíž bez užitku… Číst více
Limonáda z čerstvého ovoce je hitem léta! Máme pro vás tipy, jak ji jednoduše připravit doma
Existuje velké množství receptů na domácí limonádu. Vybírat můžete z klasických ovocných limonád, jako jsou jahodové, bezové, malinové či citronové.… Číst více
Jak připravit křepelčí vajíčka: Poradíme vám několik tipů na jejich zpracování
Křepelčí vajíčka jsou maličká, ale zdravá a velice chutná. Konzumují se připravená v různých kuchyňských úpravách a jsou součástí studené kuchyně… Číst více
Přečtěte si Zobrazit více
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře (9)
V solidních médiích nechybí u podobných materiálů označení že jde o reklamu, tady se totéž tváří jako běžný článek.