Klopsy
Klopsy jsou bochánky nebo válečky z mletého masa. Připravují se dušením v omáčce, nejčastěji rajčatové. Předem se neopékají.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Klopsy jsou bochánky nebo válečky z mletého masa. Připravují se dušením v omáčce, nejčastěji rajčatové. Předem se neopékají.
Beefsteak je pokrm, který se připravuje výhradně ze střední části dobře vyzrálé hovězí svíčkové.… Číst dál
Becherovka je nejznámější hořký bylinný likér, jehož výrobní recepturu znají pouze dva lidé, a ta… Číst dál
Beleše jsou něco mezi bavorským vdolkem a maďarským langošem. Připravují se z jednoduchého a… Číst dál
Bešamel je základní světlá omáčka, tradiční především ve francouzské kuchyni. Její příprava je… Číst dál
Bezé je lehké a vzdušné, nadýchané sněhové těsto (francouzský polibek), jehož součástí jsou bílky a… Číst dál
Biga je hustší italský kvásek s droždím, který zlepšuje chuť pečiva a prodlužuje jeho čerstvost. Po… Číst dál
Beefsteak je pokrm, který se připravuje výhradně ze střední části dobře vyzrálé hovězí svíčkové.… Číst dál
Bouillabaisse je francouzská polévka z místních ryb a mořských plodů. Musí obsahovat nejméně 3… Číst dál
Carpaccio je naložené hovězí maso, případně tuňák nebo losos. Maso je nakrájené na plátky silné… Číst dál
Catering je specifická služba, nejčastěji gastronomická, při které si zákazník objedná veškeré… Číst dál
Celestýnské nudle patří mezi tradiční rakouské zavářky do polévky a své příznivce si našly i v… Číst dál
Čočka jedlá je jednoletá rostlina dlouhého dne. U nás se moc nepěstuje, dováží se k nám hlavně z… Číst dál
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami