Co je to relish? Příloha, která podtrhne chuť jídla. Uplatní se i při grilování
Máme-li dostatek zeleniny, je dobré ji zakonzervovat na pozdější dobu. Známe určitě více možností a postupů, jak si s přebytky poradit. Jednou z osvědčených variant je připravit domácí relish.
Relish, počeštěně reliš, je nakládaná zeleninová, případně i ovocná směs. Je sladkokyselé pikantní chuti a příjemně zvýrazňuje jídlo, ke kterému se podává.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Používá se jako příloha k pečenému nebo grilovanému masu, či jen tak k pečivu. Můžeme ho přidat i do připravovaného jídla a tím podtrhnout a vylepšit jeho chuť.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 9 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 11 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 14 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak a z čeho připravit zeleninový relish. Objevte osvědčený způsob využití a konzervace přebytků ze zahrady
Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce
Roubovaná zelenina: Proč se vyplatí a jaké výhody od ní očekávat
Komentáře