Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele aisha

senky: Vau, ten je výstavní, krásně se Ti povedl..;-). A ta barva, copak jsi tam přidala?

Majka8: Tak jsem si nakonec syřidlo včera objednala, z Tvého popudu..;-). Až dorazí, napíšu Ti, jak jsem dopadla. A fotky určitě přidej, ráda se podívám..:-K

Majka8: Jejej, se syřidlem vůbec nemám zkušenosti, ale doporučuji Ti se juknout na stránky http://conovehonakopci.cz/, je tam spousta návodů, jak na to. Jinak s tou zakysankou bude sýr zase trochu jiný, to určítě vyzkouším..;-). Mohla bys to vložit i jako samostatný, nový recept..:-K

Leni, cukroví je nádherné..:-K:-K, děkuji za fotky. Do surovin doplním, že datle musí být měkké, aby někdo další zbytečně nebojoval s technikou..;-)

arrefeena: Používám všechny typy, co mám zrovna doma po ruce..;-)

Lenka: Aha, tak to jsou opravdu dost tvrdé. Namočit je by mohlo zabrat, dobrý nápad..;-)

Kivík: Až po okraj, teda jestli dobře chápu otázku..:-K

Lenka: Já to vždy melu na masovém strojku a jde to dobře. Možná to bude datlemi, u nás jsou krásně měkké. A co zkusit hned při mletí přidávat rozpuštěné máslo, třeba by to pomohlo.

Výborná bábovka, lehká a vláčná. Jen jsem musela použít hladkou mouku, polohrubá mi už dávno došla. Dělala jsem i Tvou kandovanou kůru, tak jsem ji hned použila, bábovka krásně voní po pomerančích. Přidávám foto..;-)

Lenka: Děkuji. Cukroví vydrží i více jak měsíc, osobně odzkoušeno! ;-)

magdalenka: To ráda slyším..:-K..moc děkuji za vyzkoušení a fotku!

spagetka: To je přesně ona, ale jedlá je jen ta bílá. Ostatní jsou silně toxické, mužeme je videt i v Cesku, na okrajích lesů, cest. Lupina bílá je výborná luštěnina, i když může způsobovat alergie. Vhodná pro celiaky.

Daranea: To bude zřejmě tou celozrnnou moukou. Taky ji nekdy pridavam a placky se tak nenafouknou jako pouze u hl.mouky. Diky za vyzkoušení...;-)

Hella: Děkuji za fotku a vyzkoušení...:-K.