Vařit luštěniny ve vodě, ve které se namáčely, je špatně. Chce to novou vodu, zmenší se tak nežadoucí problémy s nadýmáním. Jinak je recept zajímavý, ale místo masoxu dám radši vývar.
Nechci vědět, co tvým klukům servíruješ jindy, když se po této "dobrotě" jen zaprášilo. Pokud někdo používá doma na vaření masovou konzervu, tak není ani kuchař amatér. To je zoufalec.
Vaříme 3 minut, pak přidáme bfambory a ještě chvilku povaříme - sorry jako, ale syrové brambory neuvaříš za chvilku, pokud tam dáváš už uvařené, mělo by to být v receptu uvedené.
A nechápu, proč vaříš maso 30 minut zbytečně bez brambor. Já osobně po orestování masa přidám brambory, zeleju vodou a vařím společně. Je to rychlejší a ekonomičtější.
yanull: To je absolutní nesmysl - termix je právě o tom, že se tvaroh dává ještě do horké smetany. Pokud byste ho dávala do studené, bude to pribináček.
Děláme často, ale používáme fazole z konzervy, pak trvá komplet příprava cca. 1,5 hodiny. Dáváme někdy kotlety, někdy uzené. S uzeným peču jen asi 1 hodinu a je to vynikající.
Proč květák předvařovat? Zalitý smetanou a při předepsané délce pečení bude tak akorát i bez předvařování. Takhle bude zbytečně "rozblemcaný". Sorry za ten výraz, lepší mě nenapadl.
amik0: Sem netušila, že zadělání kvásku je vyšší dívčí. Ale jestli si se zasekl/a už na tomhle, tak je pro tebe zbytečné se pokoušet v kuchyni o cokoliv složitějšího než je čaj z pytlíku.
protože jsem chtěla lehčí variantu, použila jsem jednoduché piškotové těsto a taky moučník chutnal. krém mě překvapil, zvláštní příprava, ale výsledek moc dobrý, díky
A nechápu, proč vaříš maso 30 minut zbytečně bez brambor. Já osobně po orestování masa přidám brambory, zeleju vodou a vařím společně. Je to rychlejší a ekonomičtější.