Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Aronoele

moc krásnej ;-)a líbí se mi ty nožičky a ručičky:-)):yes:

taky nemám zmrzlinovač a nebudu ho ani kupovat... možná zkusím zmrzku udělat postaru - mísu plnou ledu a míchat míchat zmrzku do zblbnutí :-D ne fakt, určitě to nějak zkusím

Určitě vyzkouším -. už několikrát jsem chtěla vařit boršč, ale u nás se polévky moc nevaří a taky mě vždy odradilo moc surovin... tohle se mi líbí, jen počkám na horší počásko - v létě jím prakticky jen studená jídla... v zimě bodne, už se těším... a pak napíšu jak chutnal ;-):yes:

jo fotečka je u dortu dost zásadní, jinak na něj nedostanu chuť:-p:-)

Aronoele Aronoele 26. 2. 2011 18:05
většinou si vymýšlím sama.:-) Mám na to dlátka a vykrajovátka, ale na většinu vzorů stačí nůž - speciální s ostrou tenkou čepelkou do špičky, říká se mu Thajský...
můžete kouknout na www.carving-studio.eu/ to budete mrkat;-)
jsou tam i kursy a e-shop

strááááááááááášně dlouhý recept :-/

Pěkné :-8 já pracuju v restauraci a mám možnost svíčkovou z Anguse si koupit , ale většinou když mám na steak chuť, tak si ho dám od našich kuchařů... :-p Jinak tento vypadá fakt moc dobře, dala bych si hned:-8

lepší je použít čerstvou zeleninu, tu přelít horkou vodou a nechat okapat... pak už je připravena na další tepelnou úpravu a krásně pak v číně křupe... tohle na fotce vypadá moc homogenně, i v čínském bistru to vypadá lákavěji.:-/

tohle je výborné a navíc zdravější než klasická strouhanka;-).
Já osobně dávám přednost kuřecím řízečkům z prsou nebo stehýnek - na těch paličkách mi vadí ty kosti a stává se, že maso uvnitř není úplně dodělané...

To je jako kuře s broskví - úplně notoricky známý recept, ovšem nic skvělého, nic zdravého ani nápaditého... i když vím, že to hodně lidem může chutnat, tak je to gastronomické faux - pas, včetně těch vařených brambor:no::-/

to mi připadá jako ošizený španělský ptáček... nic nového a zas ten masox... připadá mi, že většina lidí bez toho neuvaří a to je škoda:-/

vypadá to skvěle:-p dala bych si hned, určitě to zkusím - je to přesně ten typ jídla co mám ráda k večeři nebo i jako lehčí oběd :yes:

Taky jsem, s dovolením, přidala foto - já to mám nejradši na liškách :-p