taky nemám zmrzlinovač a nebudu ho ani kupovat... možná zkusím zmrzku udělat postaru - mísu plnou ledu a míchat míchat zmrzku do zblbnutí ne fakt, určitě to nějak zkusím
Určitě vyzkouším -. už několikrát jsem chtěla vařit boršč, ale u nás se polévky moc nevaří a taky mě vždy odradilo moc surovin... tohle se mi líbí, jen počkám na horší počásko - v létě jím prakticky jen studená jídla... v zimě bodne, už se těším... a pak napíšu jak chutnal
většinou si vymýšlím sama. Mám na to dlátka a vykrajovátka, ale na většinu vzorů stačí nůž - speciální s ostrou tenkou čepelkou do špičky, říká se mu Thajský...
můžete kouknout na www.carving-studio.eu/ to budete mrkat
jsou tam i kursy a e-shop
Pěkné já pracuju v restauraci a mám možnost svíčkovou z Anguse si koupit , ale většinou když mám na steak chuť, tak si ho dám od našich kuchařů... Jinak tento vypadá fakt moc dobře, dala bych si hned
lepší je použít čerstvou zeleninu, tu přelít horkou vodou a nechat okapat... pak už je připravena na další tepelnou úpravu a krásně pak v číně křupe... tohle na fotce vypadá moc homogenně, i v čínském bistru to vypadá lákavěji.
tohle je výborné a navíc zdravější než klasická strouhanka.
Já osobně dávám přednost kuřecím řízečkům z prsou nebo stehýnek - na těch paličkách mi vadí ty kosti a stává se, že maso uvnitř není úplně dodělané...
To je jako kuře s broskví - úplně notoricky známý recept, ovšem nic skvělého, nic zdravého ani nápaditého... i když vím, že to hodně lidem může chutnat, tak je to gastronomické faux - pas, včetně těch vařených brambor
můžete kouknout na www.carving-studio.eu/ to budete mrkat
jsou tam i kursy a e-shop
Já osobně dávám přednost kuřecím řízečkům z prsou nebo stehýnek - na těch paličkách mi vadí ty kosti a stává se, že maso uvnitř není úplně dodělané...
1 2 3 Další