Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 110 kJ / 1 221 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,47 g |
Tuky | 92,69 g |
Vláknina | 8,36 g |
Cholesterol | 218 mg |
Sodík | 721 mg |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 45,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nabrusime si noz.
Krok 2: A salat nakrajame na tenke rezance ako keby sme robili nakladanu kapustu. Paradajku nakrajame na tenke platky, tak isto cibulu nakrajame na kolecka. Rozpalime trosku oleja a cibulu dame rychlo podusit ked je skoro hotova pridame lyzicu worcesteskej omacky a rychlo premiesame a prehrejeme.
Krok 3: Do tohto tradicneho receptu sa pouziva kvalitny steak aby sa dal rychlo spravit ale je relativne hruby a tazsie sa je ked ma dakdo bielu koselu. Tato varianta ma trochu azijsky - korejsky nadych. Steak sa necha zmrazit a nakraja sa velmi ostrym nozom (alebo elektrickym krajacom)na cca 3-5 mm platky. Na troske rozpaleneho oleja staci minuta na kazdej strane a je hotovy, ochutime sol a cerstve mlete korenie. Platkovy toastovaci chleba oprazime na rozpalenej zmesi masla a oleja len z vonkajsej strany. Polozime na jemno nakrajany salat a platky paradajky a ochutime, sol, korenie. Polozime podusenu ochutenu cibulu a zakoncime tenkym steakom. Prekrojime do kriza, postavime a vsetko prepichneme spajglou aby nam to pekne drzalo pohromade.
Zveřejněno 22. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steakový sendvič
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEjM
Moje poznámka
Steakový sendvič
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEjM
Nejnovější recepty
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční sněžítka
Přidáno před 6 hodinami
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno před 20 hodinami
Selská omeleta
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské brambory
Rinnes před 41 minutami
Morkové knedlíčky do polévky
Kajkajak před 49 minutami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 2 hodinami
Škvarkové pagáče
kimlo před 3 hodinami
Knedlík s vejci a parmezánem
kimlo před 4 hodinami
Houbová smaženice
lunav1 před 5 hodinami
Boloňská omáčka
lunav1 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Kamice před 17 hodinami
Pařížský salát
Kerstein před 21 hodinami
Mleté maso s kolínky
Lucie1001 před 23 hodinami
Tématické fráze:
sendvič,
sendviče recepty,
sendvič recept,
sendviče,
sendvič recepty,
recept na sendvič,
recept sendvič,
japonsky sendvic,
japonské sendviče,
senvic,
recept na sendvice,
recepty na sendviče,
wagyū,
wagyu recepty,
recepty na wagyu,
japonské sendvice recept,
japonsky sendvic recept,
sendviče recept,
svačinový steak recept,
japonské hovězí wagyu priprava
Suroviny:
chléb toustový tmavý,
listy salátové,
rajče,
cibule,
omáčka worcesterová,
steak hovězí,
sůl,
pepř,
máslo,
olej rostlinný
Komentáře (15)