Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Steakový sendvič

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min

15 min (15 min příprava)

22. 2. 2011 22:42

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie5 110 kJ / 1 221 kcal
Bílkoviny48,47 g
Tuky92,69 g
Vláknina5,98 g
Cholesterol 218 mg
Sodík 721 mg
Sůl2,15 g
Sacharidy45,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vyskusajte...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

BILKOVAI

19. 1. 2012 15:35

Evi, Ty že jsi amatér:-O:-?:-D To jsem se nasmála:-D:-D:-D

eva hubova

19. 1. 2012 08:22

Nonya:trochu se mi to rozpadá, protože amatérovi jako jsem já, to nešlo na tu špejli napíchnout...sendvič byl:-p:-p přidala jsem Ti foto a:yes:

Nonya

23. 2. 2011 23:59

Eliza, ja som len napisal pravdu,( z vlastnej dlhodobej skusenosti) robit doma steak ako si jedla v drahej v restauracii nema zmysel, lebo NIKDY nedosiahnes tu jemmnost.Samoobsluhy nepredavaju take hovadzie z jedneho dovodu je strasne drahe a ludia by ho nekupovali.Takze tajomnstvo dobreho steaku je v zakladnej surovine.To nie je vytahovanie len konstatovanie drahej reality :yes:
PS: tu prikladam jeden velkoobchod co dodava restauraciam v Prahe.
Takze fillet steak 1 kg Kc 729.00

http://www.robertson.cz/index.php?Beef-2

Eliza

23. 2. 2011 19:50

Teda, i kšandy se vytahujou míň...;-):-D:no:

Nonya

23. 2. 2011 19:30

Ja som len chcel povedat , ze tajomstvo dobreho steaku je zakladna surovina ,ktora sa jednoducho neda oklamat a je draha.
Aj ked Kobe je absolutny extrem:-)
PS: Su dve krajiny kde sa originalne Wagyu druhy chovaju mimo Japonska.Australia a N.Zealand.Inac v Japonsku je aj bezny steak velmi drahy.
http://en.wikipedia.org/wiki/Wagy%C5%AB

Fantom

23. 2. 2011 16:43

to je celkem obstojná cena když v Japonsku stojí kilogram až 1000 dolarů ale prý se nevyváží z Japonska tak to asi bude nějaký kříženec:-?, ale děkuji za odpověd:yes:

Nonya

23. 2. 2011 15:16

fantom,mam ale nepridavam...;-) lebo vacsina je mimo rozpoctu beznej domacnosti.Zajtra ideme kupovat Wagyu Kobe filety.Pozeral som ze ich ponukaju aj v Prahe "len" Kc 1390 jeden steak...:-((

Fantom

23. 2. 2011 14:35

+9, Nonya pěkný:yes: máš nějaké větší zkušenosti se steakama?

ivulinka

23. 2. 2011 14:12

:-p:yes:

Lenka30

23. 2. 2011 12:59

mňamózní :-O:yes::yes::-p hned bych si jeden dala :-p

JanaDorazinova

23. 2. 2011 09:43

:-p:yes: Hodně zajímavě pojaté foto:-)

Romario

23. 2. 2011 08:56

vypadá to skvěle!:yes::-K

Nonya

23. 2. 2011 00:06

Inac ten "trik", robit topinku len z jednej strany nam pomoze drzat chlebicky pevne spolu a plus to nie je "utopene" v oleji.
Na tu cibulu je najlepsie pouzit tzv."BBQ sauce" len neviem ci je v cechach bezne dostat.Najblizsie chutou je Worcesterska.:yes:

Aronoele

22. 2. 2011 23:50

vypadá to skvěle:-p dala bych si hned, určitě to zkusím - je to přesně ten typ jídla co mám ráda k večeři nebo i jako lehčí oběd :yes:

indulina28

22. 2. 2011 23:49

:-p HM DALA BYCH SI :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sendvič sendviče recepty sendvič recept sendviče sendvič recepty recept na sendvič recept sendvič japonsky sendvic japonské sendviče senvic recept na sendvice recepty na sendviče wagyū wagyu recepty recepty na wagyu japonské sendvice recept japonsky sendvic recept sendviče recept svačinový steak recept japonské hovězí wagyu priprava

Suroviny: chléb toustový tmavý, listy salátové, rajče, cibule, omáčka worcesterová, steak hovězí, sůl, pepř, máslo, olej rostlinný

TopRecepty.cz

Steakový sendvič

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wEjM