Když tak uvažuji, nikdy jsem neviděla 13% smetanu. Já dávám kokosové mléko. Polévku tak krásně provoní, její chuť je pak exotická. Ale to je na každém, jak ji má rád
Dobrý den, skvělý recept! Dělávám hodně hrstkovou polévku, která je této podobná. Ráda používám kroupy, jak do kroupového rizota, nebo jako přílohu a do již zmíněných polévek. Děkuji za receptík, zítra uvařím. Zasluhujete bodík Foto přidám. Hodně štěstí při vaření
Dobrý den, prosím o radu. Do vody, aby se dýně proležela cukr, ananasovou tresť a koření. Mohu tento nálev použít a nevylévat ho? Je mi líto dobrý nálev vylévat. Děkuji
A opět špatné video. Tuk do mouky se má nakrájet na plátky a poté zpracovat. Na videu je tuk rozpuštěný! Pokud taková videa, tak to radši žádnáCo se týče receptu, je výborný. Pekla jsem už několikrát
Opravdu nechápu autora receptu, jak může tento recept předávat dál, když jej má sražený
Šlehačka s maskarpone se NIKDY nešlehá společně! Oklamal jste spoustu kuchařinek, které jsou začínajícími kuchařkami! Zamyslete se nad sebou a takové receptu již neuvádějte
Andy519: Dobrý den Andy. Naprosto s Vámi souhlasím! Jenou jsem připravovala krém podle receptu, šlehačka a maskarpone dohromady a katastrofaVše se zdrclo. Nikdy nešlehat společně.
Mějte pěkný den
Zelňačka se vaří z kysaného zelí a ne z hlávkového zelí.
Šlehačka s maskarpone se NIKDY nešlehá společně! Oklamal jste spoustu kuchařinek, které jsou začínajícími kuchařkami!
Mějte pěkný den
1 2 3 … 15 Další