Suroviny
Porce: cca 8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 557 kJ / 2 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,06 g |
Tuky | 29,36 g |
Vláknina | 23,40 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 412,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve smícháme suché přísady, poté přidáme jogurt, med a jablka.
Krok 2: Vejce oddělíme od bílků, vyšleháme sníh a přidáme do hotového těsta.
Krok 3: Pečeme na 180 °C přibližně 35 minut, pro jistotu kontrolujeme těsto špejlí.
Krok 4: Než nám vystydne korpus, vyšleháme smetanu s cukrem a borůvkami. Na vychlazený korpus dáme polevu a dozdobíme oříšky nebo dalšími borůvkami.
Zveřejněno 9. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný koláč s borůvkovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9Ak
Moje poznámka
Jablečný koláč s borůvkovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9Ak
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 53 minutami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 5 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 6 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 6 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 10 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 11 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
jablko,
ořechy,
jogurt bílý,
sladidlo,
koření do perníku,
prášek do pečiva,
smetana zakysaná,
cukr vanilkový,
borůvky,
ořechy
Komentáře (3)