Zdravím holky od plotny a kluky od plotny a všechny od plotny již několik let mám dilema proplachovat či neproplachovat jak rýži těstoviny a cokoliv uvařeného Co se vaří ve vodě a pak se dává někam jinam. Údajně se vypláchnou ty nejdůležitější látky z toho pokrmu respektive suroviny i když bych řekl že u těstovin Spíš aby se nelepily.A teďka čtu v receptu 450 g Já si na váhy moc nehraju, ale ! Kolik musí vážit žebra a kolik je teda čistého uzeného
zizala: ahoj, Prosím vás slečno jak je to s těma bodíkama Co to je za hru mě to přijde jak v mateřské školce na nástěnce nějaký bodíky. Párky si teda udělám a u mých receptů mi nikdo nepsal že by mi dal bod asi stojí za prd nebo jak to teda je s těma bodíkama díky
Mám připravený buřtíky a čerstvé kysané zelí a Z ldeničky se na mě dívá Smetana. Na opékání buřtíků je vedro, zelí se smetanou ke svačině, to by byla rychlovka. Tak chci udělat segedín z buřtů, vidím že to jde bramborový guláš se zelím tak ono jde prakticky všechno. Určitě se nebojím experimentovat a to až tak dalece, že některé mé recepty moderátorky neschválí.Tak třeba kdo by taky jedl medůzovou polévku že ? Přestože se jedná o vykrajované vařené prasečí kůže které jako medúza pouze vypadají. Zde ale děkuji za inspiraci, tak až bude v kuchyni přijatelně opustím klimatizovaný ateliér a bazén a pustím se do buřtového segeďáku.
horkovzduchu bez košíku
1 2 3 … 13 Další