Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele coco-choc

Děkuju ivulince, že se mě (receptu) zastala :-). Koukám, že skkypy pouze komentuje, ale aby něco ukázal(a), to ne. Zajímalo by mě, proč mé sušenky odsuzuje...

Vegetariánské, originální jídlo, co víc si mohu přát :-)). Elizo máš krásné fotografie a úžasné kulinářské nápady. Kuskus je u nás doma vítán, tak jako lilek. A sušená rajčata (ani nemusí být naložená v oleji :-)), to je teprve lahůdka :-K. :yes:

To vypadá hodně lákavě :yes:. Rychlé, snadné a "mokré" a také zdravé, to já ráda... :-K

A co kakaové sušenky s bílou čokoládou :-))? Ale uznej, že black & white má větší šmrnc :-8. Jinak všem děkuju za bodíky :-K

To vypadá velmi jedle :-). Řekla bych, že řezy nebudou příliš sladké a hlavně nebudou suché. :yes: Super nápad :-K

Tento crème frâiche je kupovaný ve Vídni, v pohodě jej seřeneš v Německu. Občas jej mají na Pankráci (Arkády) v BIO obchodě od Berchtesgadener Land (150 g asi 25 Kč). Anebo můžeš zkusit domácí výrobu kupř. podle Cuketky (www.cuketka.cz/?p=728) anebo podle Bali (olivovakucharka.webgarden.cz/mlecne-vyrobky/domaci-vyroba-cr-me-fra-che-3.html) Hodně štěstí :-)

Tvarohové kokosky jsou skvělé. Dělám je už nějaký ten pátek (snad 4 roky dozadu). Jsou mnohem vláčnější než klasické kokosky. Všem doporučuji a klidně se nebojte přidat i více tvarohu :-). :yes:

Jáhly beru :-). U nás frčí nasladko (jáhelník, jáhlová kaše - jen s rozinkami :-D) a naslano (zeleninový jáhelník, nočky i placičky). :yes:

Velmi lákavá fotografie. Mé vegetariánské srdíčko plesá :-K. Jinak vítám, tě mezi gurmány a gurmety všeho druhu :-).

To kvinek: díky za tip. Používám jen třtinový cukr, med a jiná přírodní sladidla, a po přečtení tohoto a jiných článků vím, že je to dobře :-K

I když se má jednat o zákusek s vaječným koňakem, tak ho v surovinách nevidím :-O. Vaječný koňak přijde jen na ozdobu a vůbec ne do těsta :-O?

Je pravda, že nepoužívání pouze bílého cukru nás asi nespasí, ale celkově se jedná o změnu životního stylu. Přesto bych podotkla, že bílý cukr (tak jako jiné rafinované potraviny) neobsahuje až na prázdné kalorie nic, což se o třtinovém cukru (samozřejmě čím větší podíl melasy, tím lépe) říci nedá. Pokud máte někdo chuť si ještě počíst o cukru a jiných sladidlech, tak můžete zde www.azrodina.cz/3024-cukr-nebo-jina-sladidla :-K

Naposledy jste si prohlédli