Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Fit Hrušťáček

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

22. 11. 2009 07:28

Suroviny pro 12

12

Nutriční hodnoty

Energie9 818 kJ / 2 347 kcal
Bílkoviny54,36 g
Tuky17,28 g
Vláknina39,68 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 147 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy473,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Voňavý šťavnatý Hrušťáček je nejlepší k bílé kávě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

kovarovah

20. 12. 2009 23:27

máme hodně hrušek, které už dlouho nevydrží, tak jsem hledala recepty a rozhodla se z nich vyzkoušet jako první fit hrušťáček... pekla jsem ho v bábovkové formě asi hodinu a výsledek je spíš kaše ve tvaru bábovky... dodávám ale, že jsem tohoto nedostatku docílila určitě svojí "šikovností"...:-8 už jsme ho ale ještě teplý ochutnali a na chuť to nemá vliv... uvidíme jaký bude zítra až vychladne a rozleží se... :-) ještě přidávám poznatek z dnešního focení... zjistila jsem, že jsem ho udělala málo sladký, trošičku pocukrovaný je totiž úplně boží! :-p

Hanule

24. 11. 2009 21:48

Ahoj Mirčo, ta sladkost záleží na hruškách - jsem kopyto, že jsem to do receptu nepoznamenala:-8 Já nafasovala od taťky tvrdší hrušky, protože mám ráda, když chroupou, takže asi nebyly tak sladké..Jinak za fotečku děkuju - máme stejnou formu na bábovku a navíc se Ti Hrušťáček moc povedl!!:-K;-)

mirca75

24. 11. 2009 17:51

Hanule:-)tak jsem vyzkoušela-bohužel jsem pekla ještě před odpovědí,tudíž jsem pekla na 175°C horkovzduch- a můžu říct,že to nebylo špatné.Ale i když jsem dala jen polovinu doporučené dávky cukru,tak to bylo hóódně sladké:-(.Možná to bylo těmi hruškami-jsou sladké jako cukr-nevím.Každopádně Hrušťáček jsme snědli a pro mě je to pro příště připomínka,že mám ještě méně osladit;-).Moučník je to dobrý,krásně vlhký:-pa tudíž mu posílám boďku a jestli nevadí,přidávám i fotku po upečení(kdyžtak smáznu):-).

Hanule

22. 11. 2009 21:45

Mirčo, tuk se tam nedává - Hrušťáček nebude suchý díky množství ovoce a džusu. Aby buchta hezky ,,vyběhla" peču ji prvních 20min. jen na 150, potom ji dám dopéct na 200 - je to vyzkoušené ;-)

mirca75

22. 11. 2009 13:56

Hanule:-)hrušťáček vypadá super:-p,jen mám dotaz-do těsta nepřijde žádný tuk?A mohla by jsi upřesnit na kolik °C se peče? 150°C -200°C mi přijde jako velký rozdíl:-O;-).Předem díky za odpověď:-).

JanaDorazinova

22. 11. 2009 12:42

:yes::yes:

Iljusa

22. 11. 2009 08:08

vypadá krásně šťavnatě :yes:

coco-choc

22. 11. 2009 07:38

To vypadá hodně lákavě :yes:. Rychlé, snadné a "mokré" a také zdravé, to já ráda... :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fit moučníky fit recepty fit recepty moucniky fit pečivo recept fit moučník fit recepty sladké fit kuchařka fit recepty kucharka fit sladké recepty fit bábovka sladké fit recepty moučník s hruškami fit moučník repcety fit sladké co mám ráda recepty fit rcepty moučníky fit cukroví mám ráda recepty fit sladkosti recepty fit recept kokosový fit moučník fit bábovky recepty

Suroviny: hruška, mouka celozrnná, vejce, cukr třtinový, skořice, kakao, džus jablečný, kypřící prášek do pečiva, tuk hera, mouka

TopRecepty.cz

Fit Hrušťáček

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L75j