Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Elizabeth89

Blemcavé? Tak to možná byly spíš nedopečené, řekla bych ;-) Měly by být křehoučké, křupavé. Holt je potřeba řídit se zkušenostmi s vlastní troubou, třeba ve vaší těch 20 minut prostě nestačí.

Tak pěkné Vánoce všem :-)

:-):-) to by mě v životě nenapadlo :-)

moc pěkné, láká mě to vyzkoušet :-):yes:

Mňam, to bych si dala... celé, přesně jak je to naservírované na fotce :yes::-p

Vypadá to úžasně, ráda vyzkouším :-p Fenykl jsem ještě nikdy nepřipravovala, ale čirou náhodou zrovna pár dní zpátky jsem ho držela v obchodě v ruce a dumala, co bych s ním mohla vyrobit. Takže díky za inspiraci :yes:

Recept: Hadí maso
Jé, hadí maso dřív často dělávala i naše mamka :-) akorát tam přidávala kari a orestovala to s pórkem na kolečka, takže to mělo fakt takovou "hadí" žlutozelenou barvu :-)

Mňam, kombinaci kokosu a ananasu zbožňuju :-p

To je aspoň krásná žlutá barvička :-):yes: