Bruschetta(rohlík) s kaki a mozzarellou

Anna Kocikova Kuchařka: Anna Kocikova

Doba přípravy: s přípravou a pečením do 20minut 3 porce Předkrmy 13 názorů

Suroviny

3 rohlíky 1-2dny staré
1 balení sýra Mozzarella (sáček i s nálevem 125 g)
1/2 plodu kaki
1 lžíce sladké chilli omáčky
koření chilli papričky se solí z mlýnku Kotányi
sušený česnek v prášku
máslo
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kaki opláchneme, oloupeme a polovinu společně s celou mozzarellou nakrájíme na drobounké kostičky. Přidáme chilli omáčku a špetku sušeného česneku. Čtyři krát otočíme mlýnkem s chilli papričkou a vše pořádně promícháme.

  2. Rohlíky, ze kterých jsme odřezali konce, nakrájíme šikmým řezem na silnější plátky. Každý plátek slabě potřeme máslem a lžičkou navrstvíme připravenou ovocno-sýrovou směs.

  3. Plátky rohlíků položíme na pečícím papírem vyložený plech a dáme zapéct na 8-10minut do předehřáté trouby.

Poznámka

Mám ještě pár kusů výborného kaki a bylo mě líto ho neustále konzumovat jen tak:-) Tak jsem brouzdala po netu a natrefila na zajímavý recept na stránkách Chuť a styl.cz.

Recept jsem si chuťově i časově upravila a pochutnali jsme si.

http://www.chutastyl.cz/recepty/chutovky-predkrmy/...

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Bruschetta(rohlík) s kaki a mozzarellou

Tématické fráze: bruschetta s mozzarelou jak upravit kaki příprava kaki mozzarella recepty kaki s mozarelou kaki s mozzarelou recepty s kaki recept na obyčejný rohlík upravit kaki kaki recepty z kaki kuřecí roláda s mocarela susenymi rajcaty bruscetta recept sušené kaki předkrmy s mozzarelou bruschetta s mossarelou buchta s kaki recepty s mozarellou kaki recepty recept bruschetta s mocarelou