Hadí maso

marketaC Kuchař: marketaC

4 porce Drůbeží maso 10 názorů

Suroviny

500 g kuřecí prsa
3 PL sójové omáčky
5 PL solamylu
3 vejce
3 PL koření na Pečené kuře
sul
olej
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do mísy připravíme marinádu, soj. omáčku, koření, solamyl, vejce a sůl vše řádně rozšleháme. Na pánev s rozehřátým olejem nalijeme část masa, opečeme dozlatova.

  2. Otočíme a po chvíli vidličkami roztrháme na jednotlivé kousky. Ještě chvíli opékáme. Podáváme se zeleninou nebo s hranolky.

Poznámka

Recept je z knížky "Mňam aneb prima vařečka". Je výborný, rychlý a lehký.

Dobrou chuť.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 20 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hadí maso

  • alizabet alizabet(neregistrovaný)

    Je to výborný papáníčko,doporučuji občas uvařit;-)

    Odpovědět

  • hanes24 hanes24

    Bezva super rychlovka a chuť určitě báječná, představy jsou živé a ten pórek bych tam dal taky a taky dám, protože co nejdřív udělám:yes::-)):-)):-D

    Odpovědět

  • marketaC marketaC(autor receptu)

    Děkuji. Za komentáře.
    Přidat pórek je moc dobrý nápad.

    Odpovědět

  • senky senky

    Osvědčená klasika, ta se vždycky hodí:yes::-)

    Odpovědět

  • JanaB1 JanaB1

  • ivulinka ivulinka(moderátorka)

    Je to kuřecí a jednoducho připravené, to se cení, bodík:-)

    Odpovědět

  • cekrops cekrops

    Já taky dříve hrozně rád obědval užovky..... Ale co se Žofka přestěhovala , tak mám utrum ... :-8:-)

    Odpovědět

  • Elizabeth89 Elizabeth89

    Jé, hadí maso dřív často dělávala i naše mamka :-) akorát tam přidávala kari a orestovala to s pórkem na kolečka, takže to mělo fakt takovou "hadí" žlutozelenou barvu :-)

    Odpovědět

  • Ivusa Ivusa

    :-Kjednoduché,rychlé a dobré.....když spěchám a potřebuji něco dobrého uvařit ,den předem si naložím do marinády a pak je to fofr:-D:-D:yes::yes:Pěkně nachystáno- oku lahodící:yes:

    Odpovědět

  • jarda Kadic jarda Kadic

    To koření ” Pečené kuře“ je moc fajn, neobsahuje sůl,já ho moc rád používám:-p:-p:-p

    Odpovědět

Tématické fráze: hadi kureci maso recepty z hadiho masa hadi maso z kuřecího masa hadí maso kuřecí prsa kuřecí maso naložené se soj recepty z hadů pecena užovka kuřecí jako hadí recept na pripravu hadu hadí recepty had maso hadí maso-recept hadi hadi maso kureci jak uvařit hada uvařit hada recept z hadiho masa priprava hadu uzovka recepty haqdí maso recept