Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele janiczka

Recept: Šalamoun
Vzpomínka na mládí, tentýž recept mám přepsaný od tety 35 let zpět, pod názvem "Buchta Růžena" :D miluju :)

Kamarád kuchař, pokud jde o pečení s kečupem, používá princip křídla opéct nebo usmažit (předvařená) a pak takovouto marinádou uleželou jen protáhnout po upečení a ještě jen 5 minut třeba zapéct aby se zatáhla. Pak se nic nepřipálí a nezhořkne :)

Klasika u nás, ze všeho :) prsa kuřecí se dají ale pod brambory, aby nevyschla a musí se víc zalít, jakmile je to kuře s kůži, tak navrch. Stehýnka jsou opravdu nejlepší, já tak dělám i paličky jen, na bramborách a cibuli a sýr když se promíchá s tou smetanou, tak pecka :)
:-K

Mňam, udělám :-) ale, přid áváme smetanu se sýrem? v ingrediencích není sýr psaný :-8

jeden z našich nejoblíbenějších moučníků, znám od dětství ze vsi jako Buchta Růžena :) Místo rumu lze dát rumovou tresť, není poznat rozdíl :-)

Z remosky to bude super :yes: díky za inspiraci :-)

Tez delame bez cibule, ta do testovinove ryze nepatri (samo ze improvizovat se da jakkoliv), na cibulce se skorici, kammunem a soli a peprem se dela arabska ryze k rybe :)

To je uplne skvely napad :yes: Julco, 2x nad sebou je ze na plech striknes jedno kolecko, a na nej udelas jeste jedno, takze mas ten venecek "dvojity" :-)

Recept: Krupoto
taky rada kroupy :yes:

Takovehle slane krekry muzu kdykoliv, vypadaji moc pekne, i sypane "seznamem" :yes::-K

Koprova :yes: fikova :yes: a diky za typ s tvoritky na led, je to naprosto logicke ale me to nenapadlo :D

Naposledy jste si prohlédli