Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele jirka66

MamlajdaD: Jo přesně tak. Stačí nechat "projit" mixerem ovesné vločky. A pokud nebudou úplně na jemno nic se nestane. Těším se na fotečku:-8

Janka Schromová: Sladěnka je výtažek získaný z ječmene nebo rýže, podobný hustšímu medu, který lze používat ke slazení dezertů i k pečení.

Dovolím si odpovědět za Ikinu. Předpokládám, že to jestli tam příjde ještě mléko, nebo smetana záleží právě na hustotě těsta. Viz "těsto má být vláčné"

Určitě vyzkouším.:-) Mimochodem nepatří tento recept spíše do kategorie moučníky:-?

Předpokládám, že to jde připravit i v pekárně. Určitě vyzkouším.

Katyc:Ano. Přece nebudeme vylévat vitamíny:-8

sunny.sofi: Já je koupil v Brně v masně.

Prosím tě ty jogurty a smetana o jakém objemu?

Nejsem zastánce debaty o pravopisu, ale sypat je vyjmenované slovo:-O.Jinak posílám bodík a určitě vyzkouším:-)

Naposledy jste si prohlédli