Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Kej7my

Jsou dobrá, dělala jsem je prvně. Marinovala jsme přes noc, pak jsem pekla na plechu 20 min na 250 stupňů, aby se pěkně zatáhly. Pak jsem je dala do pekáče, navrch alobal a pekla jsem na 140° 3 hod. Kosti vypadávaly úplně samy. Nicméně, na nás by mohla být příště marináda méně výrazná.

Jsou skvělé, fakt, jako od babičky

Dělám bez smetany, ta nám v jídle nechutná. Jinak dobrý recept

Sekaná je výborná! Vynechala jsem strouhanku a dělala jsem z kila masa. Na to kilo jsem použila jen dvě vejce a vůbec se nerozpadla, krásně šťavnatá a výborná. Super

Dělala jsem ho prvně, byl moc dobrý, i když ten karamel nahoře se mi moc nepovedl a hrnec letěl do koše ???? Recept si ukládám

Pekla jsem ji prvně, tak zamotání moc nedopadlo ???? příště bych do těsta dala víc kypřícího prášku, těsto nebylo moc nadýchané. Do krému jsem místo másla dala dva řecké jogurty a trochu kokosu, dělala jsem tu variantu s pudinkem, bez škrobu. Každopádně je moc dobrá a recept si ukládám.

Je výborná. Manžel chtěl bábovku jakou mu kdysi dělala prababička a babička, tenhle recept se jí podobá nejvíc. Vláčná a nadýchaná. Těsto vystačí na poloviční výšku klasické velké formy na bábovku. Určitě ji budu dělat znovu. Formu jsem vysypala strouhankou a šla krásně vyklopit.

Naposledy jste si prohlédli