Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba tepelné úpravy: 90 min

90 min (90 min tepelná úprava)

19. 9. 2010 23:08

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ja maso peciem den dopredu. Pred podavanim sa mi vynikajuco kraja, drzi pevne pokope. Ohrejem ho v mikrovlnke a je ako cerstve.

http://www.toprecepty.sk/recept/2090-dubakovy-krem...

moje dalsie recepty najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bystrouska

22. 1. 2018 11:47

Měli jsme včera k obědu tuto dobrotu (bez hříbkové omáčky) :-K, jako přílohu jsem zvolila šťouchané brambory a bylo to móóóc dobré:yes::yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

3. 4. 2012 21:59

:-K:-O;-):yes::yes: toto se Ti povedlo,pěkné,tisknu si:-K

misza misza

14. 10. 2010 21:15

:-*:yes::yes:

vybusna vybusna

14. 10. 2010 19:46

isahu..ty kokso!!!! mas ju nadhernu!!!!!!

isindy isindy

14. 10. 2010 19:40

vybusna, včera jsem podle tvého receptu upekla kýtu, plnila jsem bylinkami, uzenou krkovičkou a hermelínem, dnes jsem jako studené řezy přidala na stůl k ostatnímu občerstvení v rámci manželových narozenin :yes: - zmizela jako první, nestíhala jsem sledovat ruce...;-)
posílám foto, bodík máš už dávno :-), děkuji za inspiraci:-).

eva hubova eva hubova

21. 9. 2010 01:09

:-p:yes:21

vybusna vybusna

20. 9. 2010 20:49

pejli....vies co....:-8 ty ma tak viez vzdy ....potesit :-8

Pejli Pejli

20. 9. 2010 20:43

je to nádhera se na to dívat! Romantika by to byla ochutnávat :-K

Marina

20. 9. 2010 13:11

Je to kraaasne, ja bych prece jen podavala cerstve upecene, nejak mu to z mikrovlnky nejede;-) Diky za bezva napad na nedelni obed :yes:

mirca75 mirca75

20. 9. 2010 11:31

Výbušná:-) fotky tu ráno v 6:30h. byly. Jídlo vypadá krásně a jsem ráda, že jsi sem přidala takový krásný recept s velmi lákavými fotkami:yes:.

pipre pipre

20. 9. 2010 10:52

Výbušná, to vypadá opravdu nádherně:yes::-*+18

Bibinka Bibinka

20. 9. 2010 10:36

Výbušná, tak ti tu opravdu chybí 4. a 5. fotka, tak je sem zkus dát znova;-)

vybusna vybusna

20. 9. 2010 10:29

bibi...okrem nej tu boli este dve dalsie...skus sa pozriet na sk stranky na tento recept...mozno mi to z nejakeho dovodu tu neukazuje.....pozri prosim, ci vsetky fotky co su na sk pri recepte, su aj na cz

Bibinka Bibinka

20. 9. 2010 10:26

Výbušná, ani já nelituju, že si se spletla a pleť se častěji jo:-D:-))Ta fotka tu je-jako poslední...;-)

vybusna vybusna

20. 9. 2010 10:24

tak teraz ani nelutujem, ze som sa *sekla*, je pravda, ze doma som uz na sk, ale musim priznat, ze tam to nezije a tak si niekedy myslim, ze nevarim tak dobre, ako mi tvrdi moj muz....priznavam, ze som jesitna a tolko reakcii som necakala a nesmierne...nesmierne ma potesili...dakujem.
btw....vcera som urcite vlozila aj fotky, ako vyzeralo maso pred pecenim..teraz tu nie su....nevsimli ste si ci tam boli rano?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové kare plněné karé smažené karé co je vepřové kare co je karé veprove kare recept co je to karé plnené bravčové karé karé vepřová pečeně arista karé wikipedie smažené vepřové karé vepřová kýta plněná bylinkami mortadela recepty recept z veprove kare vepřové karé smažené vepřové karé wikipedie recepty z veproveho kare veprova pecene kare italský recept z veproveho masa

Suroviny: pečeně vepřová, mortadela, slanina, rozmarýn, majoránka, olej, máslo, bylinky,

TopRecepty.cz

Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p29Q