Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Piškotová roláda s kokosem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (90 min příprava, + doba tuhnutí)

22. 10. 2010 01:30

Suroviny

Porce: 1 ks

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota12 102 kJ / 2 892 kcal
Bílkoviny67,62 g
Tuky210,17 g
Vláknina1,69 g
Cholesterol1 835 mg
Sodík706 mg
Sůl1,95 g
Sacharidy181,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Všeobecně známý recept, někdy dělám krém z pudingu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Kej7my

8. 9. 2021 09:57

Pekla jsem ji prvně, tak zamotání moc nedopadlo ???? příště bych do těsta dala víc kypřícího prášku, těsto nebylo moc nadýchané. Do krému jsem místo másla dala dva řecké jogurty a trochu kokosu, dělala jsem tu variantu s pudinkem, bez škrobu. Každopádně je moc dobrá a recept si ukládám.

bohynovka

31. 5. 2020 15:29

Jen tento mesic jsem ji delala na prani dcery podruhe a je vyborna a velmi snadna. Krem delam pudinkovy a pridavam trochu kokosu i tam. Dekuji za recept:-K.

Alisam

10. 12. 2016 13:18

Naprosto vyborna rolada. Delam pravidelne. Vzdy se po ni zaprasi :) Dekuji za skvělý recept.

lydia krutska

29. 7. 2015 19:20

:-p mnam

Tea

11. 5. 2013 18:27

Tato rolada je fakt dobra a snadno se pripravuje. Ja delala krem z pudingu. Diky za recept.:yes:

eva hubova

14. 7. 2012 19:46

rebeka:Ty lichotnice:-D:-D dik:-))

rebeka

13. 7. 2012 16:04

:-O:-O Evi.. ty elegantní zatáčky:-O:-8 jenom jsem polkla:-p:-p:-K:yes::yes:

mia2404

14. 5. 2012 16:09

Mňam :-)aj by som si dala:yes:+1

sarius007

28. 2. 2012 13:05

Skvělééé a jednoduché :-))

eva hubova

5. 2. 2012 17:54

cyklona: díky, jsem ráda, že se Ti roláda líbí...a s tím krémem, já mám raději zašlehat ten škrob, ale to už záleží na každém s čím se mu lépe pracuje:-))

cyklona

5. 2. 2012 17:12

S upečeným piškotem se pracuje suprově, nemusí se rolovat za horka, jen ten krém. Příště bych zvolila místo škrobu puding :-)

Jana

1. 5. 2011 20:56

Chci se zeptat....ten piškot srolujeme vychladlý? A jde to dobře? Jinde jsem se dočetla, že se to má dělat ještě teplý.....

eva hubova

1. 3. 2011 22:53

Dano já dávám marmeládu domácí malinovou nebo z červeného a černého rybízu ale každý si může dát takovou kterou má rád:-))
Lenullko chuťově se liší určitě krém,doma ho dělám z másla a pudingu a v cukrárně bude krém asi z nějakého margarínu nebo tuku.:-))

Lenullka

1. 3. 2011 22:00

akorát by me zajímalok jestli hutná jako tak upovaná :-)

Dana

9. 12. 2010 22:58

Tuhle roládu jsem hledala všude možně, díky za recept! Můžu se zeptat, která marmeláda je nejvhodnější? Jahodová, malinová, rybízová, lesní plody...?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: piškotová roláda kokosova rolada kokosová roláda s marmeládou piškotová kokosová roláda piškotová roláda kokosová piškotová roláda recept kokosova rolada recept jednoduchá kokosová roláda kokosová roláda z piškotů kokosová piškotová roláda piskotove rolady dobrá piškotová roláda hrníčková piškotová roláda roláda jednoducha piškotová roláda kokosová roláda piškotová roláda kokosová piškotová roláda hrníčková piškotová buchta s kokosem roláda recept

Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, prášek do pečiva, máslo, mléko, škrob kukuřičný, cukr vanilkový, cukr moučkový, kokos, marmeláda

TopRecepty.cz

Piškotová roláda s kokosem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2WPj