Ja peču nakladané žebírka na pečícím papíře bez oleje (jen tak) na 130C°pod alobalem 1hod a 30 min ,sundám alobal a z každé strany ještě dopeču na 200C°po 15 min horkovzduch..myslím ,že by aj ten buček šel takto,ale zkratila dobu pečení o 1/2 hod...
Upect:50dkg hladké mouky,2 vejce,2kávové lžíčky sody,6dkg rozpuštěné máslo,4polevkové lžíce medu a 20dkg cukr moučka.Zadělat těsto a na plech dáti v předehřáte troubě péci na 180°c 10min...jak komu trouba peče...vychladlé polamat a zmixovat...pak zmichat s kremem a tvořit kuličky...je dobré si těsto před kuličkováním dát do lednice v sáčku...Tento recept je převzatý z Fac. a je dobrý....
Koupila jsem žampiony,ty měly hlavy 8cm a 300g maskarpone s 100g fety mi naplnilo 21ks.Udělala jsem jich 15ks a pylňka syrová mi zůstala,tu jsem uložila do lednice a po 3hod. jsem se rozhodla že dodělám těch 6ks,řeknu vám,líp se to pylnilo,ono ta sýrová pylňka pěkně ztuhla v lednici.Tak a teď čekat do soboty..Boha jeho..já to nevydržím ..
1 2 Další