Těsto je trochu hustější než piškotové, ale stříkat na plech asi nepůjde...spíš se to rozlije do tvaru placiček...
Lze použít formičky na ořechy...vložila jsem fotku formiček na madlenky...tyto jsou velmi staré...
Konzistence pečiva je něco mezi piškotem a sušenkou...nadýchaná sušenka
V originálním francouzském receptu se dává voda z růží nebo květu pomerančů...nahrazuji to citronovou nebo pomerančovou šťávou...
Příště zkusím nafotit postup...přeji hezký den...
Občas jsem kupovala v globusu...měli je tam čerstvé...
Lze použít formičky na ořechy...vložila jsem fotku formiček na madlenky...tyto jsou velmi staré...
Konzistence pečiva je něco mezi piškotem a sušenkou...nadýchaná sušenka
V originálním francouzském receptu se dává voda z růží nebo květu pomerančů...nahrazuji to citronovou nebo pomerančovou šťávou...
Příště zkusím nafotit postup...přeji hezký den...
1 2 3 … 18 Další