Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Pařížské řezy jednoduché

Jednoduché a lahodné, přesně takové jsou tyto řezy provoněné rumem a kakaem. Inspirované jsou slavným pařížským dortem, ale naši variantu zvládne i začátečník. Ať už k nedělní kávě nebo na rodinnou oslavu, vláčný korpus a čokoládová šlehačka nikdy nezklamou.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min

50 min (50 min příprava)

14. 11. 2010 20:23

Suroviny

Tento recept najdete
v nové kuchařce!

Kuchařka Naše moučníky
obsahuje 150 receptů
včetně tohoto.

Naše moučníky

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 419 kJ / 4 402 kcal
Bílkoviny72,86 g
Tuky224,37 g
Vláknina33,25 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 338 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy506,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

libuska100 libuska100

8. 5. 2018 13:19

MARKY: ano,přesně tak

AlušBeruš

30. 12. 2017 12:44

AlušBeruš: Teplota pečení opravdu 40 min. na 180 C stačila, ale těsto je velice hutné, těžší. Vidím to na
hladkou mouku, korpus se nebude tak drobit a bude nadýchanější. Jinak výborná buchta. Z dvojité dávky
vyšší, prořízla jsem a naplnila marmeládou. Díky za nápad.


Anna:

AlušBeruš

29. 12. 2017 22:26

Právě peču, dala jsem dvě dávky, méně cukru a bez vanilk. cukru, péct budu tak na 180 C cca 35 -40 min. Do šlehačky
- 3 ks ( mám velký plech a těsto je v něm akorát ) jsem přidala ještě 3 lžíce kakaa. A jsem velice zvědavá, jak bude chutnat
mým zítřejším hostům. Některé recepty jsou tu výborné, přesto pro méně zdatné nebo začátečníky málo popsaný postup.
;-):-D:-K

Daniela

2. 8. 2017 15:09

Anna: Musíte dať menší plech, ale potom sú 3 šľahačky - podľa mňa priveľa. Ja dávam aj na tortu 2 šľahačky, 1 čokoládu na varenie, 2- 3 PL cukru a 2 PL kakaa. To sa prevarí, po vychladnutí do chladničky a na druhý deň vyšľaháme aj s Smetafixom - tiež 2.

MARKY

8. 4. 2017 08:56

www.toprecepty.cz Zdravim, prosim ty kastany a coko dam do smetany, privedu k varu a necham vychladnout, pote sleham....? Ja jsem na to sladke antitalent:-)

petra

21. 3. 2017 20:59

V receptu chybí doba pečení a při jaké teplotě.Přesto jsem recept vyzkoušela ,povedlo se,dětem moc chutnalo :-)

Janouchova

4. 3. 2017 19:28

Vypadá krásný musím ho vyzkoušet.::-

Jiřina

21. 11. 2016 23:56

Anna: Nejspíš to chce dvojitou dávku.
<3

Jiřina

21. 11. 2016 23:53

P:-K:-Kro správné vyšlehání by měla být ta šlehačka řádně vychlazená.

Madlenka1

20. 11. 2016 08:40

erika.repkova: Ano, rozpustit ve šlehačce a přivést k varu.

Juli

12. 11. 2016 22:34

buchta je vyborná,moc sladká,ale až na tu šlehačku,nešla řádně vyšlehat :-)

erika.repkova

25. 10. 2016 15:44

prosím a tie tyčinky ľadové gaštany mám rozpustiť????

MARKÉTA

19. 10. 2016 22:44

Super recept,dělám to na menší plech a je to krásně vysoké a to těsto je vynikající i dlouho vydrží,díky :yes::yes:

Arween

19. 10. 2016 17:36

Je úúúžasný! Až tak, že jsme ho dnes dojedli a moji kluci si vyprosili zítra nový, když čekáme návštěvu. :-)

Jana Mikolandová

30. 8. 2016 16:51

Madlenko1, ráda bych se zeptala, míra "hrnek" je počítáno čtvrtlitrový hrnek? Já to alespoň tak chápu, ale radši se chci zeptat. Díky za odpověď a zdravím:-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pařížské řezy pařížské řezy recept šlehačkové pařížské řezy recept pařížský řez jednoduché řezy recept na pařížské řezy jednoduché řezy na plech jednoduché moučníky parizke rezy pařížské tyčinky pařížské řezy na plech pařížský řez recept řezy s pařížskou šlehačkou pařížsky řez na plech paříšské řezy parizsky rezy recepty na pařížské řezy pařížské tyčinky recept pariske rezy recept pařížské řezy

Suroviny: mouka polohrubá, cukr, cukr vanilkový, vejce, olej, voda, kakao, prášek do pečiva, šlehačka, tyčinka ledové kaštany, čokoláda na vaření, rum, marmeláda pikantní, čokoláda margot, kokos

TopRecepty.cz

Pařížské řezy jednoduché

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Epg