Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele marcik

aalena1: ten větší plát se zařízne ve stejné velikosti jako zbývající a ty odřezky se rozdrobi a použijí se při posypu. Dá se to samozřejmě upéct už zarizle a odrezky zvlášť, ale mě se to osvědčilo takhle. Omlouvám se za hacky a čárky, píšu přes mobil

Jarmila: Ano, vyvaluje. Už je to tam dopsáno :-)

Opravdu byli všichni nadšení, hlavně Češi, kteří tenhle zvyk neznali. Co se týče cukru, tak i přes těch 400 g, to zas tak sladké nebylo :-)), teda prý... já jsem zvyklá, tak mi to tak nepřipadne :-)) ;-)

Herta (neregistrovaný/á): Jsem moc ráda, že chutnalo :-8

Herta (neregistrovaný/á): Jsem moc ráda, že chutnalo :-8

Cizrnu můžu na všechny způsoby a lososa taky :-p:yes:

Ty vločkové halušky mě zaujaly... uloženo ;-):yes:

:yes: :-p dělám podobně, jen s černými olivami, zelené moc nemusím :-8

Danielko budu ráda, když vyzkoušíš ;-)

Naposledy jste si prohlédli