Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Marta

ElPeterkova: používám obyč, na některá jídla jemné od Emca

zelí kysané, proplachuji jen tak trochu, aby nebylo zcela bez chuti a možná by se ani nemuselo :-)

také jí máme rádi:-p, připravuji podobně, bez masoxu a pepře, při šlehání přidávám sůl, česnek, máslo a majoránku.

výborné, do hodiny byly pryč :-p:yes:

Dobrý, rychlý štrůdlík, chutnal mi více po pár hodinách, když těsto zvláčnělo, bodík udělen. Dovolila jsem si vložit fotky :-)

Omlouvám se za opožděnou odpověď :-8. Peču asi na 200 st.

Dnes jsem rizoto zkusila poprvé, musím recept moc pochválit, bylo to výýýborné:-p:yes: Bazalku nemám, přidala jsem hrášek a pár osmažených nudliček z kuřecích prsou, aby se muž před odchodem na odpolední pořádně zasytil:-). Zbytek lišek zamrazím, abych naše žaludky mohla tímto jednoduchým a výborným jídlem potěšit třeba uprostřed zimy.

Karel Zima:Karle, myslím, že na lité olejovce nemůžete nic pokazit;-). Já obvykle vyšlehám 2 vejce s větším hrnkem cukru, přiliji asi půl až 3/4 hrnku oleje, 2 vrchovaté hrnky polohrubé mouky s práškem do pečiva, ředím mlékem (ještě lepší je kyselé) nebo podmáslím. Můžete jako bonus přidat vanilku či strouhanou citr.kůru, kakao, strouhanou cuketu nebo jablko, ale to už jsem asi trochu někde jinde:-). Výhodou je, že u těchto rychlých obyčejných buchet se určitě nemusíte držet přesně receptu;-). Zpracovávám, co najdu:-). Když není pol. mouka, peču z hladké, nebo si smíchám hrubou s hladkou, když je moc jablek, přistrouhám dvě tři jablka a přidám lžičku skořice atd.

zapomněla jsem se přihlásit:-). Jo a bodík:yes:

Majko8, těší mě, že chutnalo ;-)

Lucie, peču asi skoro hodinku při 17O, ale každá trouba peče jinak ;-)

Markéto:-), nemůže to být tím pečícím papírem? Některé jsou nepoužitelné:-S Taky už jsme párkrát něco jedli i s kousky
papíru:-))

Aničko, těší mě, že měl recept úspěch;-), s tou citrónovou kůrou příště vyzkouším, díky za tip. Už se ně taky chystám (asi o víkendu), u nás bez teprve začíná rozkvétat. Jo a děkuju za pěkné fotky:yes: