Děláme stejně, jenom bez soli a pepře a s krystalovým cukrem. A jíme úplně stejně - taky rukama a taky nabrat co nejvíc zálivky A já bych si myslela, že už to takhle sprostě nikdo už dneska nedělá
Těstovinový salát máme rádi, tak zkusíme zas trochu jinak. Já většinou dělám s majonézou, což je taková těžší varianta, takže tohle vypadá na léto a na figuru jako lepší varianta
Přesně tak, bez fotek by to nebylo ono. Někdo prostě nemá takovou fantazii, aby si jídlo představil i bez fotky. Zrovna já jsem na focení lajdák, ale recepty tu pro inspiraci procházím zásadně přes fotky
Ale ono kdyby to i podle popisu neznělo tak úžasně, jak to vypadá, tak by to nikdo tolik nechválil, to bych se nebála, i kdyby byla sebeúžasnější fotka
Takže jen tak dál
No vypadá to tedy báječně, jenom jsem zmatená z fotky, vypadá to, jako by se to peklo těstem dolů, to je jenom naaranžované na foto???
Já si taky myslím, že by to bylo asi moc mokrý, dělám sem tam pizzu z listovýho těsta a jak je tam víc náplně, tak těsto dost vlhne.
No musím vyzkoušet, škoda, že mám jenom jedno rajče a sušený zrovna žádný a do krámu se nedostanu. Tak aspoň šoupnu bodíka
Zrovna slepici a kuře dávám vždycky do studené vody, bez ohledu na to, co z toho primárně chci, tam mi přijde maso i vývar tak jako tak výborný. Hrokou vodu dávám jenom na hovězí maso.
Já sádlo škvařím v pekárně na chleba na program marmeláda, podle možností sádla se musí nechat program běžet tak 2x-3x, takže to trvá dýl, ale je to bez práce a bez té vůně, tu nemusim, navíc jí můžu zapnout i venku na zahradě.
Dávám taky trochu vody nebo mlíka a přiznám se, že trochu solím. Na co ta sůl může mít vliv? Na řídnutí nebo na trvanlivost?
Namlít mě nenapadlo, dobrý tip, asi je z toho i víc sádla, ne?
spagetko: a víš, že ta kysaná smetana není zrovna dietnější jak smetana na vaření
Ale ono kdyby to i podle popisu neznělo tak úžasně, jak to vypadá, tak by to nikdo tolik nechválil, to bych se nebála, i kdyby byla sebeúžasnější fotka
Takže jen tak dál
Já si taky myslím, že by to bylo asi moc mokrý, dělám sem tam pizzu z listovýho těsta a jak je tam víc náplně, tak těsto dost vlhne.
No musím vyzkoušet, škoda, že mám jenom jedno rajče a sušený zrovna žádný a do krámu se nedostanu. Tak aspoň šoupnu bodíka
Jinak my kupujeme vinnou klobásu v Globusu, ta nám zatím chutnala nejvíc, výborná byla v létě na grilu
Dávám taky trochu vody nebo mlíka a přiznám se, že trochu solím. Na co ta sůl může mít vliv? Na řídnutí nebo na trvanlivost?
Namlít mě nenapadlo, dobrý tip, asi je z toho i víc sádla, ne?
1 2 Další