Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Martysek

Fakt výborná, až jsem to nečekala:-)):yes: Jíšku tedy dávám hned po zalití, ať se mouka pořádně provaří, ale jinak přesně podle receptu a šmákli jsme si.

spagetka: jojo, to pak jo:-D já že si hodně lidí si myslí, jak ta kysaná smetana není dietní:-))

Vypadá to zajímavě, dělám něco podobného, ale bez omáčky zapečené v troubě.

spagetko: a víš, že ta kysaná smetana není zrovna dietnější jak smetana na vaření:-D

Děláme stejně, jenom bez soli a pepře a s krystalovým cukrem. A jíme úplně stejně - taky rukama a taky nabrat co nejvíc zálivky:-D A já bych si myslela, že už to takhle sprostě nikdo už dneska nedělá:-)):yes:

S vínem se to pak už tedy nevaří? Nečpí z toho to víno? Já jsem zvyklá víno dávat hned na začátku, tak mi to překvapilo. Jinak to vypadá náramně:yes:

Těstovinový salát máme rádi, tak zkusíme zas trochu jinak. Já většinou dělám s majonézou, což je taková těžší varianta, takže tohle vypadá na léto a na figuru jako lepší varianta:yes:

Přesně tak, bez fotek by to nebylo ono. Někdo prostě nemá takovou fantazii, aby si jídlo představil i bez fotky. Zrovna já jsem na focení lajdák, ale recepty tu pro inspiraci procházím zásadně přes fotky:-8
Ale ono kdyby to i podle popisu neznělo tak úžasně, jak to vypadá, tak by to nikdo tolik nechválil, to bych se nebála, i kdyby byla sebeúžasnější fotka;-)
Takže jen tak dál:yes:

No vypadá to tedy báječně, jenom jsem zmatená z fotky, vypadá to, jako by se to peklo těstem dolů, to je jenom naaranžované na foto???
Já si taky myslím, že by to bylo asi moc mokrý, dělám sem tam pizzu z listovýho těsta a jak je tam víc náplně, tak těsto dost vlhne.
No musím vyzkoušet, škoda, že mám jenom jedno rajče a sušený zrovna žádný a do krámu se nedostanu. Tak aspoň šoupnu bodíka:yes:

Tak to by mi nenapadlo, vyzkoušíme:yes:
Jinak my kupujeme vinnou klobásu v Globusu, ta nám zatím chutnala nejvíc, výborná byla v létě na grilu:-p

Tak to vypadá sakra zajímavě:-O:-p:yes: A přeju brzké uzdravení.

Zrovna slepici a kuře dávám vždycky do studené vody, bez ohledu na to, co z toho primárně chci, tam mi přijde maso i vývar tak jako tak výborný. Hrokou vodu dávám jenom na hovězí maso.

Výborné:-p Nedělala jsem na minutku, ale podušené v troubě, už jsem ani nedochucovala, nebylo potřeba. Moc velká dobrota:yes:

No já škvarky teda můžu:-p Ale škvarkový placky taky, takže by to bylo super. Určitě vyzkouším, díky za tip:yes:

Hmm tak to teda vypadá celkem jednoduše a zajímavě, zrovna mám hlad, tak bych si hned dala:yes:

Já sádlo škvařím v pekárně na chleba na program marmeláda, podle možností sádla se musí nechat program běžet tak 2x-3x, takže to trvá dýl, ale je to bez práce a bez té vůně, tu nemusim, navíc jí můžu zapnout i venku na zahradě.
Dávám taky trochu vody nebo mlíka a přiznám se, že trochu solím. Na co ta sůl může mít vliv? Na řídnutí nebo na trvanlivost?
Namlít mě nenapadlo, dobrý tip, asi je z toho i víc sádla, ne?