Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená krkovička, lemovaná bílou klobáskou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

10. 10. 2011 14:30

Suroviny

Porce: 3-4

Nutriční hodnoty

Energie11 169 kJ / 2 669 kcal
Bílkoviny77,63 g
Tuky245,97 g
Vláknina5,67 g
Cholesterol 355 mg
Sodík 6,71 g
Sůl16,50 g
Sacharidy33,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s bramborovou kaší s česnekem, zakápnutou olivovým olejem. Zdobíme rozmarýnem a malými rajčátky. Hořčice i rajčátka z obrázku jsou zakoupená v v Albertu. Sýr můžeme použít jakýkoliv, i nivu, mozzarellu apod. Použila jsem špejli na každý plátek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

varilamyskakasicku

17. 1. 2012 14:50

zuzanarau::-K díky

zuzanarau

17. 1. 2012 14:01

ty bláho dávám 5 bodíku to je obídek:yes::yes::yes::yes::-p

varilamyskakasicku

13. 10. 2011 20:25

Anna Kocikova: děkuji, hodná, moc nám to chutnalo:-K;-)

JanaDorazinova

13. 10. 2011 19:39

Kadlik::-D:-D:-D:-D:-D

Anna Kocikova

13. 10. 2011 19:36

Kadlik::-D:-Dnejsi sám Kadlíku;-)
Myško-netradiční,ale opravdu krásný receptík:-p+16:yes:

varilamyskakasicku

12. 10. 2011 19:02

:-D:-DKadlik: díky:-K

Kadlik

12. 10. 2011 06:23

boha jeho.... moje chuťové pohárky mi v hubě tančí kankán!!!!:-O:-O:yes:

varilamyskakasicku

11. 10. 2011 16:03

rebeka: hezké, boa, no vidíš, tak to je ten výraz, který jsem hledala, děkuji:-K;-)

varilamyskakasicku

11. 10. 2011 16:02

suslajda: díky a hodná:-K

rebeka

11. 10. 2011 12:49

tohle je paráádní žrádýlko:-p:-p:-*:yes::yes::yes:
a to fešácké klobásové boa:-8:-D:-D
úúžasné:yes::yes: hned ukládám:-)
bodík máš jasný:yes::yes::-K

suslajda

11. 10. 2011 09:34

:-Opěkný recept dobrý nápad s tou klobásou posílám bodík+1:yes::yes:a brzy se uzdrav držím palce, aby vše dobře dopadlo.;-);-)

mysulka

11. 10. 2011 09:12

:-p :yes::yes::-K

Sylva01

11. 10. 2011 07:34

Vinná klobása i krkovička patří u nás k hodně využívaným masům a tohleto je nápad s vekým N:-D:yes:Přidávám zasloužený bod!!!

varilamyskakasicku

10. 10. 2011 22:18

Jana Remkova: mám pc v posteli, ležím už od pátka, na makovici, hlava bolí,ale jdu spinkat:-K

JanaDorazinova

10. 10. 2011 22:16

varilamyskakasicku: určitě se uzdrav a neseď u PC:-((. Ale jsem stejná!:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovicka na plechu zapečená krkovička zapečená krkovice krkovicka ala grand vinná klobása recept krkovice s bílou klobásou plátky krkovičky na plechu krkovička na plech zapečená krkovička v alobalu krkovice s vinnou klobásou dobry recet na krkovici recet lidl krkovice recept zapečená krkovička v alobalu s kobásou. zapecena krkovice s bilym zeli krkovička a la grand krkovice s klobaskou krkovice na plechu s bílou klobásou krkovička s klobasou recepty v alobalu zapečená krkovička podle receptu albert krkovička grand

Suroviny: krkovice vepřová, klobása vinná, hořčice, rozmarýn, rajče sušené v oleji, slanina, sýr uzený, pepř čtyř barev, olej, cibule, bazalka čerstvá, olej, klobása, alobal, špejle

TopRecepty.cz

Zapečená krkovička, lemovaná bílou klobáskou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nNz5