Děkuji za báječný nápad spojením chutí, masa, hub i sýra. Ke koření jsem si jen přidala uzenou papriku a jednu zbylou cibulku z minulého vaření. Místo mléka, chrst vody, kterou dávám k mletému vždy. Dovoluji si přidat i fotečku.
Moc děkuji za výborný recept. Z neznalosti jak může chutnat balkánský sýr v tepelné úpravě jsem zkusila přidat uzený čedar a kousíček anglické slaniny.
Posílám i foto, ale je nekvalitní... koláč mizel matelesku-blesku ..✨ a nebyl čas :)
Vynikající recept, neodolala jsem a přihodila trošku tvarohu a zakys.smetanu, aby bylo obžérství dokonáno Svůj výsledek jsem nafotila, tak snad nikoho neurazí.
Super dobrota
Peču na 175 ° 30 min. a otočím, přidám trošku vody, pak 150° dalších 30 min. a stále odkryté. Ke konci ještě troškou vody. Je to fantastické
Posílám i foto, ale je nekvalitní... koláč mizel matelesku-blesku ..✨ a nebyl čas :)
Peču na 175 ° 30 min. a otočím, přidám trošku vody, pak 150° dalších 30 min. a stále odkryté. Ke konci ještě troškou vody. Je to fantastické
1 2 3 Další