Tak jsem koukla, jestli je to ten z bílků, cukru a másla, tak vypadá velice zajímavě a určitě ho vyzkouším. A nákladný mi přijde stejně jako ostatní krémy, občas zbydou bílky a tak se alespoň využijí. Ale stejně je škoda, že tu není připsaný, já jsem si ho třeba vůbec nevšimla. A při psaní receptů bych vůbec nebrala v úvahu cenu surovin, je to prostě recept a je na každém, jestli si to uvaří nebo ne.
Je to moc hezké, opravdu nádhera . Ale! Chci něco upéct, hledám nový recept a zase je neúplný. Krém si mám dát podle sebe, co je K2 nevím vůbec. Když už se někdo peče s takovou nádherou a píše s receptem, proč ho nedopíše celý? Takových polovičních receptů je tu spousta. Jen je mi divné, že to nikomu nevadí, asi jen mně.
srettka: z bílé mouky to asi moc zdravé nebude. Takto nás matou v obchodě, kde v domnění, že si kupujeme zdravé celozrnné pečivo nás oblbnou meltou nebo karamelem
To není nic proti receptu, vypadá to moc hezky, hned bych zakousla.
Já neznám vaření jednoho jídla na několik dnů. Vařím jen tolik porcí, kolik je strávníků a takové množství, aby se vše u oběda (nebo večeře) snědlo a nezůstaly žádné zbytky. A co týká mého dotazu ohledně postupu, tak pokud je recept napsán tak jak je, divím se, že už se na něco podobného nezeptal někdo dávno přede mnou. Když píšeš recepty tímto stylem, myslela jsem, že máš smysl pro humor. Zřejmě jsem se spletla, tak se hluboce omlouvám.
To není nic proti receptu, vypadá to moc hezky, hned bych zakousla.
1 2 3 … 10 Další