Tento štrůdl už peču leta, tentokrát jsem zkusila zdravější verzi: hladkou pšeničnou mouku nahradit špaldovou celozrnnou. S těstem se pracovalo stejně dobře. Za mně TOP štrůdl. 😃👍
satelit: To video ale dělají jiný lidi než autoři receptu. Já přidala jen fotku. Možná je lepší skouknout fotky, které přidali, ostatní, kteří vyzkoušeli. . .
zdenka.s: zdenka.s: Máte krásnou roládu, Zdeni. 😃👍 Krém se dá, samozřejmě, použít jakýkoliv, co máte rádi. Někdy též dělám odlehčenější verzi krému. Třeba tvarohový, přidám ovoce. . .
satelit: Já nevím na kterých fotkách Vám připadá oblemcaná. Moje určitě oblemcaná není. Těsto je nadýchané jako obláček. Nebo se spíš nepovedla Vám? Troufám si říct, že na ní nemá co zkazit ani začátečnice. Tak nevím. . . 😏
No, Jani, moc se mi Tvoje cukroví líbí. Ale nemám ten strojek. 🤔 Dá se to těsto vyválet a vykrajovat? Protože pak bych si toho šla. Chybí mi k lineckymu ještě nějaký světlý cukroví. A tohle se mi moc líbí. 😃👍
Škoda, že ten popis máte docela odfláknutý. Měla byste tam nekteré věci doplnit. Už u druhého receptu čtu, že na dohotovení "máslový krém", "kakaový krém". . . Fakt se mi tu nechce nic lovit bokem. Takže neupeču.
1 2 3 … 154 Další