Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele PepaD

Klasicka cockova, ta bude jiste dobra. Ale ta fotka je strasna 🤣 Jestli z takoveho talire nekdo ji, tak neni uplne normalni 😂

ta skořice to pokazila :(

Chutnalo i bez citronové trávy, kterou jsem nesehnal. Postup jsem trochu změnil. Nejdříve jsem opekl maso a až pak dělal zeleninu. Než se maso dopeklo v troubě, byla zelenina hotová.

ve které fázi se kapusta dusí? V popisu jsem to nenašel. Dle popisu receptu je to vařená kapusta, ne dušená :) A povařit kapustu "chvíli", to bych si asi moc nepochutnal :( Jinak dělám ji podobně, ale rozhodně ji alespoň půl hodiny opravdu dusím pod pokličkou :)

Bylo to výborné! Přidal jsem ještě jednu mrkev, která mi zbyla.

No nevim, ale varit majonezu... :no:

Nechce se mi věřit, že za hodinu se kilo masa při 80°udělá... Já dělám vždy dvě hodiny :-)

Nejak nerozumim, proc davat hotove maso jeste do trouby :no: Kureci staci udelat na panvi, neni treba jej jeste susit v troube. Omacka tu suchost sice zachrani, ale myslim, ze to neni treba.

Maggi doma nepoužívám, sójovky jsem trochu dal. Ještě jsem přidal k cibulce kousek česneku a ang. slaninky :-p

Polévka výborná, ale myslím, že příště ty houby předem uvařím...A taky jsem bohužel nesehnal citronovou trávu, tak jsem dal alespoň citronovou kůru :-)

Naprosto skvělé :-p Trochu jsem to upravil - dal jsem čerstvý zázvor, přidal ještě česnek. Množství jsem dával od oka. Na konci jsem ještě přidal maličko vody a prohřál. K tomu rýže.

Sójovku používám japonskou fermentovanou, ta je naprosto bezchybná, úplně jiná chuť, než ty čínské.