Chutnalo i bez citronové trávy, kterou jsem nesehnal. Postup jsem trochu změnil. Nejdříve jsem opekl maso a až pak dělal zeleninu. Než se maso dopeklo v troubě, byla zelenina hotová.
ve které fázi se kapusta dusí? V popisu jsem to nenašel. Dle popisu receptu je to vařená kapusta, ne dušená :) A povařit kapustu "chvíli", to bych si asi moc nepochutnal :( Jinak dělám ji podobně, ale rozhodně ji alespoň půl hodiny opravdu dusím pod pokličkou :)
Nejak nerozumim, proc davat hotove maso jeste do trouby Kureci staci udelat na panvi, neni treba jej jeste susit v troube. Omacka tu suchost sice zachrani, ale myslim, ze to neni treba.
Naprosto skvělé Trochu jsem to upravil - dal jsem čerstvý zázvor, přidal ještě česnek. Množství jsem dával od oka. Na konci jsem ještě přidal maličko vody a prohřál. K tomu rýže.
Sójovku používám japonskou fermentovanou, ta je naprosto bezchybná, úplně jiná chuť, než ty čínské.
Sójovku používám japonskou fermentovanou, ta je naprosto bezchybná, úplně jiná chuť, než ty čínské.