Roštěná na celeru

Simona Skolakova Kuchařka: Simona…

Doba přípravy: 40min 4 porce Hovězí maso 109 názorů

Suroviny

4 plátky hovězí roštěné
cibule
1/2 celeru většího nebo jeden menší
sojová omáčka
olej
sůl
pepř
hladká mouka
příloha: rýže
Recept si zatím oblíbilo 84 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do kastrolu dáme na olej cibuli, restujeme trochu do hněda, na ni dáme roštěnky, které jsme předtím trochu naklepali, osolili, opepřili a poprášili moukou, přidáme sojovou omáčku.

  2. Celer nastrouháme na hrubé nudličky (mělo by ho být nastrouhaného asi hluboký talíř) a přidáme ho do kastrolu k masu.

  3. Vše dusíme až do změknutí roštěnek.

  4. Na závěr zahustíme klasicky hladkou mouku s vodou.

  5. Dochutíme solí a pepřem.

Poznámka

U nás to podávám výhradně s rýží, přijde mi, že se k tomu nejvíce hodí.

Bohužel fotografie nemám, ale třeba někdo přidáte, když se vám recept zalíbí a budete ho chtít vyzkoušet.

Recept mám asi 30 let od kamarádky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 875 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Roštěná na celeru

1 2 3 5 6 8

Tématické fráze: roštěná roštěná recept celer hovězí na celeru vynikající hovězí roštěna hovězí maso na celeru celer recepty roštěná omáčka recept roštěná omáčka recept hovězí roštěná recepty z celeru maso na celeru hovězí maso recepty roštěnky na celeru hovězí roštěná na celeru recepty rostena na celeru obalovaný celer recept rošťená roštěná s celerem

Zapomněl/a jsem heslo