Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krém na dort

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 7. 2009 10:31

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 164 kJ / 2 429 kcal
Bílkoviny38,29 g
Tuky235,23 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 343 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy39,79 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Romana

5. 9. 2017 18:49

Dekuji moc za radu. Dekuju :yes:

hosta hosta

5. 9. 2017 08:39

casino: ano, jde o rozdílné hmoty, přehlédla jsem se - leč jak pod marcipán, tak pod fondán je vhodné použít máslový krém, což tento recept nabízí.

casino casino

4. 9. 2017 21:41

Romana: hosta:
Fondant a marcipán jsou dvě různé věci:-)
Fondant má větší tendenci tvrdnout ale tady by byl asi vhodnější (máslák obsahuje vodu)
Marcipán tolik nevysychá, je náchylnější měknout na krémech obsahujících vodu, ale lépe se s ním potahuje
Např. u tohoto dortu https://www.labuznik.cz/recept/svatovintirsky-dort... marcipán změkne až tak, že se spojí se šlehačkou v chuťově fantastickou hmotu :yes:

hosta hosta

4. 9. 2017 20:37

Romana: Nevím, jestli sem autorka ještě nahlíží, je to dost starý recept. Ale v každém případě jde o máslový krém, který můžeš pod marcipán použít.

Romana

4. 9. 2017 19:42

Muzu tim kremem promazat dort a namazat ho zvrchu a pak na nej polozit fondat? Jak moc ztuhne? Dekuji moc za odpoved. Nejsem tak dobra kucharka. Dekuju

langova

13. 6. 2016 18:28

Výborný krém,rozmíchané žloutky s moukou a mlékem přelívám přes sítko,někdy se stane že jsou v krému zbytky žloutkové blány.:-)

Janca

27. 5. 2016 11:14

:yes: prave delam....tak jsem zvedava....:-K

Kiki

21. 9. 2013 15:41

Ahojky, chci dělat dort, cik-cak a potřemuju něčim slepit, půjde to tím krémem?? Díky ;):yes::-K;-):-p:-)

vladula

24. 3. 2013 22:57

Ahojky vsem,zitra ho zkusim udelat:-) a jsem na to hodne zvedava:-?.Rada zkousim nove recepty ale vetsinou se mi nic nepovede:no:Takze zitra pisnu jak to dopadlo,papapa a diky za dnesni dobu internetu:-D

Jana

16. 2. 2013 17:56

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jak ten krém asi dlouho vydrží.Děkuji za odpověd

Iva

19. 1. 2013 19:31

Dnes jsem dělala poprvé krém dle Vašeho receptu, vždy jsem dělala osvědčený po mé babičce paříský. Musím říct, že je vynikající, zítra máme oslavu, tak jsem zvědavá jaký bude mít úspěch. hezký den

Tereza

25. 5. 2012 14:09

Verush.ka: když to máslo přepustíš, už to neztuhne, jak potřebuješ :) já dávám místo mouky dětskou krupičku.

Verush.ka

8. 2. 2012 21:07

Proč nemůžu vařit to máslo s tím mlékem? :-/

Sandra

23. 1. 2012 23:18

Dá se tim krémem slepovat dort ? :)

phamka

29. 10. 2010 22:10

může se to dát na koláč ?:-?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krém na dort krém do dortu máslový krém na dort dortovy krem krem do dortu recept maslový krem na dort recept recept na dortový krém krem na dort recept máslový krém do dortu krém na zdobení dortu recept na krem do dortu krémy na dort krém dort parisky krem recept kremy na dorty recept dortové kremy recept na krem na dort krémy na dorty recepty pařisky krem dortový krém recept

Suroviny: mléko, cukr, žloutek, mouka polohrubá, máslo, skořice mletá

TopRecepty.cz

Krém na dort

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3lMx