Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele ruda43

Cukr se mi v oleji nerozpustil,ale zkaramelizoval pořádně do hněda,tak uvidím co z toho bude..

mika59: Špekáčky z Globusu jsou nejlepší,jezdím pro ně jedině tam.Hezky voní a krásně se daj oloupat,jiný jsou fakt neloupatelný..Ty fotky jsou fakt parádní,slintám jak bernardýn.Recept jsem si dal do záložek a v nejbližší době se pustím do výroby týhle nádhery..:-D

Vypadá to dobře,dneska jdu do toho,už jsem vyndal z mrazáku mletý...:-D

Syrový maso prosolím rychlosolí,zůstane hezky růžový,přidávám i trochu kmínu,v míse promíchám a nacpu do sklenic asi 3 cm pod okraj a přidám ještě do každý sklenice lžíci vody.Vařím jenom jednou 3 hodiny,vařit dvakrát se mi zdá zbytečný,a vepřovky jsou perfektní.Děláno x-krát..:-D

Vypadá to krásně...<3

Karel Kosek: Vařím jenom jednou,asi 3 hodiny a jsou výborný,proč zavařovat 2x??Takovou dávku varu by nepřežil ani moribundus..:-D

Anna Kocikova: Pravda,kůže bejt nemusí a taky jsou vepřovky moc dobrý,přidávám i nedrcený kmín a je to fakt žůžo..:-D

Dávám i trochu kmínu a vůbec to není špatný..:-)

Zajímavej recept,ale já 3 měsíce nevydržím..:-(

Mňam,vypadá to parádně..Ale 3-5 dní uležet?To bych nevydržel a smažil hned druhej den..:yes::-D

No vypadá to nádherně..Jak by řekl major Terazky,škoda jich zožrať.:-D.Ale zase Škopková by utrousila :"kdo se s tím má crcat":-D