Zavařené vepřové maso
Když chcete najít zaručený recept na zavařování masa, najdete dva způsoby přípravy - z masa syrového nebo pečeného. Další otázkou je použití koření, které může způsobit rychlejší kažení. Náš recept je ze syrového masa a pouze se solí.
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na větší kostky, narovnáme do umytých zavařovacích sklenic, přidáme sůl a vodu. Sklenice dobře očistíme a zavíčkujeme.
Krok 2: Sterilujeme při 100 °C asi 2,5 hodiny.
Krok 3: Maso je výborné jak za studena, tak i ohřáté, třeba s bramborem.
Zveřejněno 8. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zavařené vepřové maso
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jnVP
Moje poznámka
Zavařené vepřové maso
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jnVP
Nejnovější recepty
Studená meruňková polévka
Přidáno před 4 hodinami
Batát s cizrnou, cuketou a rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Tzatziki
Přidáno před 10 hodinami
Hráškové řízečky
Přidáno 11. 7. 2025 15:30:02
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno 11. 7. 2025 13:43:00
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno 11. 7. 2025 13:16:07
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maková náplň
lucyb před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 1 hodinou
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 1 hodinou
Zavařené meruňky
Jana2017 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 3 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 4 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 4 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
janickajan před 4 hodinami
Dušená rýže zase jinak
daniela.ku před 5 hodinami
Tématické fráze:
zavařené maso,
zavařování vepřového masa do sklenic,
zavařování vepřového masa,
jak zavarit veprove maso,
zavaření vepřového masa,
vepřové maso ve sklenici,
zavarovani peceneho veproveho masa,
jak zavarit maso,
jak zavařit maso do sklenic,
zavařování masa,
jak zavařit pečené vepřové maso,
zavarovane veprove maso,
konzervace masa,
zavařené pečené vepřové maso,
recept na zavařené maso,
konzervace vepřového masa,
domácí zavařené maso,
zavareni masa,
nakládání masa do sklenic,
zavařené maso do sklenic
Suroviny:
maso vepřové,
sůl,
voda
Komentáře (40)
Částečně s vámi souhlasím, ale naštěstí je u rcp fotečka, takže autorka patrně používá sklenice 700ml
U nás se převeliké oblibě těší maso podle tohoto postupu: http://www.zabijacky.cz/news/zavarovani-masa-do-sk...
V komentářích je často zmiňováno i zavařování pečeného masa...
No, neříkám tak ani tak které že maso je chutnější, ale v chuti mezi nimi rozdíl je
já taky