Rošťák z vepřové kýty

Maryla337 Kuchařka: Maryla337

Doba přípravy: 30 min - 45 min, 3-5 dní odležet v nálevu dle velikosti masa Vepřové maso 8 názorů

Suroviny

Na lák :
3 celá vejce
1 lžíce hořcice
1 lžička maggi
1 lžíce woncestru
1/2 lžičky pepře
mleté papriky
1-2 lžíce solamylu vše dobře promíchat
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do láku. Necháme 3-5 dní odležet. Smažíme na oleji. Podáváme s hranolky, tatarkou a oblohou dle vlastní chuti.

Poznámka

Do láku jde naložit jakékoliv maso.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 849 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rošťák z vepřové kýty

Tématické fráze: recepty z vepřové kyty rošťáci z vepřového masa vepřový rošťák co uvarit z veprove kyty vepřová kyta vepřová kýta recepty recept na vepřovou kýtu vepřové řízky roštáci co uvařit z kýty cikánská vepřová kýta recept z veprove kyty rošťáci z kýty recepty z kýty jak krájet vepřovou kýtu jak naložit vepřovou kýtu vepřova kyta recept co z vepřové kýty roštáci z vepřové kýty recepty s vepřové kýty jak naložit roštáky

Zapomněl/a jsem heslo