Rošťák z vepřové kýty

Maryla337 Kuchařka: Maryla337

Doba přípravy: 30 min - 45 min, 3-5 dní odležet v nálevu dle velikosti masa Vepřové maso 8 názorů

Suroviny

Na lák :
3 celá vejce
1 lžíce hořcice
1 lžička maggi
1 lžíce woncestru
1/2 lžičky pepře
mleté papriky
1-2 lžíce solamylu vše dobře promíchat
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do láku. Necháme 3-5 dní odležet. Smažíme na oleji. Podáváme s hranolky, tatarkou a oblohou dle vlastní chuti.

Poznámka

Do láku jde naložit jakékoliv maso.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 963 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rošťák z vepřové kýty

Tématické fráze: recepty z vepřové kyty rošťáci z vepřového masa vepřová kyta vepřový rošťák co uvarit z veprove kyty vepřová kýta recepty recept na vepřovou kýtu vepřový roštáci vepřové řízky roštáci recept z veprove kyty co uvařit z kýty rošťáci z kýty vepřova kyta recept cikánská vepřová kýta recepty z kýty jak naložit roštáky jak krájet vepřovou kýtu jak naložit vepřovou kýtu co z vepřové kýty roštáci z vepřové kýty

Zapomněl/a jsem heslo