Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Sandra Rozsivalova

Jů, ale já nemám parní hrnec:-S
Musím říct tatovi, že ho nutně potřebuju:-p:-K

Dneska chtěl taťulda vyrobit něco odvážnýho k obědu. Tvarůžky jsme měli doma jen naložený v pivu, tak to vzal a šup do kuřátka, říkal, co se může stát:-O No ten odér teda byl:-D:-D, ale chuť mňam a to já tvarůžky samotný nejím:yes: Plus bod:yes:

Mamka mi už vysvětlila ty kvasnice ale zas nevím co je uvařit hustou papku. já už sem s toho zmatejnej denis

Sanynko to je tvoje právo, měnit si profil.;-)
Na Horňácku mám hodně přátel a taky vím, jak tam vaří zelňačku, ty si ji samozřejmě vař dle své chuti.;-)

Sanynko, já jsem to nemyslela ve zlém, dobře jsem si přečetla tvůj profil, který se náhle po negativním hodnocení změnil.:-( Nevím, proč jsi to udělala, asi jsi měla důvod. Věř mi, když náhle do profilu zaprofiluješ, že jsi zdravotní sestra, nepomůže to.;-)

Sanynko, rozhodně bych nedávala vařit s kyselým zelím zároveň brambory, taky nevím, jestli bych zásmažkou nazvalo něco, do čeho přihodím klobásu. Ale je to jen můj názor.
Taky vařit smetanu a zákys dalších 20 minut se mi nezdá.

Magdalenko light bůček z light prasete:-?:-O To jako že prasce nepapká nebo ...;-):-D Ale tady je možný všechno:yes:

Ty brďo, tomu říkám paní polévka:yes:

Až jsem si přečetla postup, tak mi bylo jasný, co v tom mase je. Ty totiž tu slaninu nemáš v surovinách.;-)
Jinak to vypadá moc jedle:yes:

Jujky, Šretti a můžu toho do pekárny hodit ze dvou dávek naráz, aby se to tam vešlo:-? Ještě s tím moc neumím, teprve začínám, ale určo zítra udělám:-p:-*

Kuřátko vypadá moc pěkně, jen pro naši početnou rodinu je to fakt prcek. ;-(V Makru jsem se ještě nedívala, ale nedávno ho měli v Intersparu chlazené kus za 79,90 myslím a to bylo ještě v akci. Ale moc se mi líbí recept, tak bude holt kurča trochu větší, ale to malinký má určo delikatesní chuť.:yes:
Je to samo za bod.:-K

Něco moc podobného dělávám docela často. Přidávám i čerstvá rajčata a bazalku a peču v římském hrnci. Na konci ho odklopím a nechám dodělat kůrčičku. Tam chutě ještě více vyniknou a nemusím vůbec přidávat tuk. V kuřátku s kůží je ho dost.:-p Přidávám bod.:yes:

Špekáčky, anglická slanina, sádlo a niva a nazvat to dietním receptem:-? Spíš by to chtělo změnit kategorii, chuť bude určitě dobrá, ale dietní asi nee.;-)