Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelňačka s domácím kysaným zelím

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

29. 11. 2010 17:05

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 965 kJ / 470 kcal
Bílkoviny11,00 g
Tuky27,70 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 112 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy41,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kejsis

5. 11. 2013 10:33

dnes vařím,vařím jedině s brambory dohromady vynikající záležitost,,:yes:

Sanynka Sanynka

2. 3. 2013 22:11

rebeka: Mám radost, a ta fotečka je krásná :-K

rebeka rebeka

1. 3. 2013 17:42

tak, a je uvařeno na zítra;-)

zizala zizala (moderátorka)

29. 11. 2010 21:01

Brambory vařené spolu s kyselým (třeba zelím) prý změknou, když se vaří dostatečně dlouho. Jelikož já většinou tolik času nemám a taky se mi kdysi stalo, že zůstaly tvrdé, vařím je od té doby raději zvlášť. Ale záleží na zvyku ;-)

Suvicka Suvicka

29. 11. 2010 20:11

+6 :yes::-p:-K

Daniella O. Daniella O.

29. 11. 2010 19:40

Zelnacku take varim pokazde se vsim dohromady. Stejne jako Bibince se mi jeste nikdy nestalo, ze by brambory byly tvrde...:-O Bodik posilam take...:-K

Bibinka Bibinka

29. 11. 2010 19:33

Ale notak...co zase, ať si to každý vaří přece podle svého ať už bydlí kdekoliv, třeba v Grónsku, je to každého věc;-)
Musím se Sanynky zastat, protože já vařím brambory zrovna tak, rovnou se zelím (dělám jí často)a nikdy jsem je neměla nedovařený:-!:yes: Že by jste měli jiné brambory:-? Shodou okolností mám na ní připravené ingredience na lince, že jí večer uvařím na zítra:-)) Dávám 4.bod:yes:

miroslavrozsival

29. 11. 2010 19:15

Sanynko správně, nebaví tě to.:-( Moji ženu už taky, bo dle tvého dřívějšího profilu, který jsi tam měla, bys měla vědět jak se na Horňácku vaří.;-) Ale nechme toho, vař si dle svého a dobrou chuť:-K

Sanynka Sanynka

29. 11. 2010 19:06

Ale mě je jedno, jak na Horňácku vaří zelňačku a jiná jídla. Já jsem sem prostě dala svůj recept. Na tom snad není nic špatného. A ještě jedna věc, ráda bych tuhle nesmyslnou debatu ukončila, protože už mně vážně nebaví.;-)

Sandra Rozsivalova

29. 11. 2010 18:58

Sanynko to je tvoje právo, měnit si profil.;-)
Na Horňácku mám hodně přátel a taky vím, jak tam vaří zelňačku, ty si ji samozřejmě vař dle své chuti.;-)

Sanynka Sanynka

29. 11. 2010 18:49

Sandro, nesouhlasím s tebou. Jediné co jsem si změnila bylo to, že jsem si vymazala fotku a bydliště. Tu zdravotní sestru tam mám od té doby, co jsem zaregistrovaná, takže opravdu netuším, o co ti jde;-)

Sandra Rozsivalova

29. 11. 2010 18:43

Sanynko, já jsem to nemyslela ve zlém, dobře jsem si přečetla tvůj profil, který se náhle po negativním hodnocení změnil.:-( Nevím, proč jsi to udělala, asi jsi měla důvod. Věř mi, když náhle do profilu zaprofiluješ, že jsi zdravotní sestra, nepomůže to.;-)

rebeka rebeka

29. 11. 2010 18:29

Sanynko,ale ani my to nemyslíme zle;-)i bodík ti přibyl:-D:yes:já jsem brambory vařila v zelňačce(dohomady)jen jednou a už bych to neudělala..ale jinak,máš pravdu,je to tvůj recept;-):yes:každý ať si vybere,jak se mu to hodí;-):-K:yes:

Irrena Irrena

29. 11. 2010 18:29

Sandro já jsem to taky nemyslela ve zlém, dokonce jsem ti dala bod, kdoví která z nás to dělá správně, možná ty;-):-))

Sanynka Sanynka

29. 11. 2010 18:22

Já ty brambory takhle vařím, protože nám takhle chutnají. Vždyť není problém je uvařit zvlášť. S tou zásmažkou je to stejné. Já na tom nevidím nic špatného. Vy to děláte jinak, já to dělám jinak. Napsala jsem to sem tak, jak to dělám já, prostě je to můj recept.;-) Samozřejmě to nemyslím nějak špatně:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelnačka z kysaného zelí recept nejlepsi recept zelňačka z kysaného zelí recept zelnačka kysaného zelí zelnacka z kysaneho zeli zelňačka zelenačka červená zelnačka s klobásou a zelím domácí zelňačka s klobásou jak se vaří zelňačka zelňačka recept zelnačka z kyseleho zeli recept na zelňačku zelnacka s kysaneho zeli jak se dela zelnacka vaříme zelnačku zelnačka polévka zelná polévka z kysaného zelí prava zelnacka recept zelnacka zelňačka z domaciho zeli

Suroviny: zelí kysané, klobása, brambory, masox, pepř, koření nové koření, bobkový list, paprika čerstvá červená, chilli, zákys, smetana, mouka, cibule, olej

TopRecepty.cz

Zelňačka s domácím kysaným zelím

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EPlN