Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Simona Skolakova

Dnes jsem využila tento recept,gulášek je výborný,včera přinesl zeť hlívu ze svého výpěstku,byla krásná tak jsem jí použila na tento gulášek😋děkuji za recept.

VerkaD: já dávám do pekáčku vodu asi tak 2cm 😉

Dnes jsem si vybrala tento recept,přidala jsem ještě aj brambory a nemělo to chybičku,pochutnali jsme si :-K

Dnes jsem si vybrala tento recept,nedělala jsem mnoho let,musím říci vynikající chutnalo nám moc.díky za recept.😋

Nevím zda se nevloudila chybička v surovinách je psáno sádlo a v postupu je máslo,tak nevím asi by bylo lepší to sádlo,proto si myslím,že je to jen chybka.

To je pěkná vychytávka,jednohubky zase jinak zdobené,moc se mi to líbí😋👍

Veru nádherná práce,luxusní závin hned bych ochutnala😋😋😋👍

Dajda: dobrý název 😄že by v té době znali hranolky,kečup a párky????😄😄😄😄

Dnes jsem si vybrala tento recept přidala jsem též trošku uzeniny,je to moc dobré😋

Ivulinko dnes jsem si vybrala tvojí polévečku napopud včerejších komentářů a musím říci výborná polévka nic jsem neměnila,manžel moc chválil,díky moc!!!!!!😋😋

majka-24: foto není autorky,přidala ho kuchařinka co to uvařila,recept byl bez fotečky.;-)

moc se mi líbí marináda,musí to masíčko pak být dobrota<3

Také dávám přiměřeně, ochutnávám,aby nám zálivka vyhovovala.Někdo rád sladší,někdo kyselejší není nutné přesně se držet receptu a dávám místo petrželové natě bazalku.;-)

Taky by mi chutnalo,dělám knedlíky s vajíčkem,ale klasiku toto mi velmi zaujalo musí to být dobrota;-)

Dnes opět řízečky z krkovice podle tohoto návodu,jsou skvělý<3:-K