Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele vlada2

Dnes ráno jsem si masiko naložil do trochy oleje s česnekem, před polednem začal kuchtit - výsledek výborný. Kaneček měl asi 40 kg, dělal jsem z kýty. LAHUDKA!!! Bodík se veze.:yes:

Prostě a jednoduše PARÁDA.:yes: Nádherná věcička. ;-)Bodík už je tam.

Ať jsem válel jak jsem válel, 400 cm dlouhý nebyl ani náhodou. He he. Jinak chuťově jednička. :yes:

:yes: Dnes jsem se k této mňamce :-p dostal a předčila veškerá očekávání. Je to skutečná delikatesa. Letí plus bodík! :yes:

Dnes jsem jej udělal, vynikající. Ale protože namám rád kakao a čokoládu,:-// dal jsem mandlový puding, plátkové mandle a dva perníkové prdopeče. Je zcela jistě jiný, ale opravdu fantastický.:-* S citrónovou polevou prostě mňamka. Bodík!!!:yes::-p

Už jsem ji nejedl ani nepamatuju. Výborná, ale přiznám se, že jsem ji "vylepšil" trochou strouhaného perníku. Bodík!!:yes:

Výborné, posílám bodík.:yes: Do každého druhého vějířku jsem dal pláteček cibule, je to trošičku jiné. Akorát se mi teda nelíbí ta jehla vespod brambory. Kdo ti brousí nože?!!! :-S

Tak jsem to teď dodělal, ihned dávám bodíka.:yes: Lahůdka, s kaší a okurkem téměř dokonalé jídlíčko.:-pTak mě napadlo: co kdyby se ta játra pokrájela nahrubo, dala se rovnou do toho těstíčka a peklo se to jako normální bramborák? Minule jsem měl totiž tu játru z marketu jako by ji někdo nahrubo pomlel.:-!

Dnes jsem placičky udělal, fantastické!!! Posílám bodík. Jen místo slaniny jsem dal do zelí klobásu, snad to nevadí. Opravdu výborné.

Moja stařa ji dělala ve svátky. Byly v ní však ještě hrozinky a sekané vlašské ořechy. A jako přílohu dělala kynuté knedlíky na páře. Ta kombinace se slanám uzeným je božská, vždycky jsem se mohl ulízat.:yes:

Připadá mi to tak trochu jak rajská s játrou, ale vyzkouším.

Jedná se o jazyky vepřové a jsou už asi mírně udělané, typnul bych, že jsou upravovány v těch parních udírnách. Takže ta hodina úplně stačí. A oloupané jsou taky.

Jo a pro monikaK: Ty papriky jsou myšleny čerstvé!

:-D Děkuji za uvítání, budu se snažit Vám předávat zkušenosti z našeho klubu Vařečka. Scházíme se už 6let vždy v pátek navečer v naší oblíbené hospůdce, kde nám fandí a nechají nás ty naše výtvory pojídat. Teď mě napadly právě zavařované uzené jazyky od Jany. Seženu recept a dám ho sem. Takže všem dobrou chuť!!!;-)

As máte pravdu. Já použil papričky ze zahrádky. Navíc miluji extra strong jídla.:-p