Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí máslový croissant

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 1. 2012 16:38

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 536 kJ / 3 952 kcal
Bílkoviny66,02 g
Tuky218,70 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 654 mg
Sodík 6,14 g
Sůl15,28 g
Sacharidy421,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Při válení těsta dáváme pozor, ať si neponičíme máslové vrstvy.

Croissanty jsem plnila i čokoládou. Byly vynikajíci, dokonce mnohem lepší než z obchodu. :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

11hanula

22. 7. 2016 12:26

Zkouším, snad se zadaří. Tuk se do těsta nedává tedy žádný? Mám nachystáno v pekárně. A do lednice az do druheho dne? Pár hodin by nestačilo? Díky za odpověď.:-)

Jana U.

26. 5. 2015 15:07

Croissanty vypadají opravdu úžasně :yes::yes:A chtěla bych je vyzkoušet,jen jsem asi nechapavá a potřebuji radu-jak moc na tenko se musí testo vyvalet a co znamena na 3x preložit?Chápu to dobře, že se obdélník preloží napůl, pak zase napůl a zase napůl?Moc dekuji za rady:-)

hosta hosta

24. 4. 2015 19:01

Veronika: odpovím ti za autorku - může, ale bude to úplně něco jiného:-))

Veronika

24. 4. 2015 17:42

Chci se zeptat, jestli by se mohlo použít i lístové těsto? Děkuji:-)

martinkacirek

14. 4. 2015 15:03

Nejlepší croissanty, co jsem zatím dělal:yes:

Snape007

30. 11. 2013 10:11

Obyčejné droždí ano ? A kolik gramů ? Díky :-)

Zdenullinka Zdenullinka

18. 9. 2013 15:13

magda lišková: Máslo se dává pouze jednou,na první obdelník. Pak už se těsto pouze překládá a tím vznikají máslové vrstvy a těsto pěkně lístkuje. Čokoládu či nutelu dejte určitě před pečením. :-)

Zdenullinka Zdenullinka

18. 9. 2013 15:10

Lenka:Opravdu se do těsta nedává vejce a myslím že v pekárně by udělat šlo. :-)

magda lišková

17. 9. 2013 20:47

Prosím o radu laikovi. To máslo pokládám po každém rozválení, tedy 3-krát? Chtěla bych je s nutelou, nutelu dávám před pečením nebo až po. Velice děkuji, Majda.

Lenka

5. 9. 2013 09:20

Do těsta se nedává žádné vajíčko? Můžu těsto udělat v pekárně? Díky

eva

2. 5. 2013 16:24

Na jak velký obdélník to mám asi vyválet? Jde mi o to, abych ho neměla třeba příliš velký, plátky másla bych pak musela mít hodně tenké, abych celý povrch pokryla a ta máslová vrstva by se mi pak taky mohla pěkně vytratit.

Zdenullinka Zdenullinka

12. 3. 2013 16:44

Hanka: Skutečně je dáme kynout do lednice. :-))

Hanka

12. 3. 2013 16:34

Dobrý den,
a skutečně dáme do lednice kynout? :-)

Zdenullinka Zdenullinka

6. 6. 2012 19:26

jajuska86:To je super že se hned na poprvé povedly.;-)

jajuska86

6. 6. 2012 19:14

prostě parádní,dělala jsem poprvé a hned úspěch!Všem vřele doporučuji!!:-)):yes::yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na domácí croasant croissant recept máslový croissant máslový croissant recept croissant máslové croissanty recept recept croissant recept na máslový croissant croissant máslový recept na croissant croisant recept domácí croasant croasant recept croasány máslový croasant recept domaci kroasan croisant croasant s čokoládou recept maslovy croasant těsto na croissant

Suroviny: mléko, mouka hladká, droždí sušené, cukr, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Domácí máslový croissant

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BQoJ