Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč naruby dle časopisu Tina)

Celý recept

10 porcí

Energie12 161 kJ / 2 907 kcal
Bílkoviny68,84 g
– z toho živočišné bílkoviny41,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,12 g
Tuky62,37 g
– nasycené26,22 g
– nenasycené24,51 g
–– mononenasycené19,14 g
–– polynenasycené5,37 g
––– omega 30,50 g
Vláknina21,30 g
Cholesterol 1,13 g
Sodík 645 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy506,80 g
– cukry311,17 g
––– laktóza9,50 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g jablek (nakrájených na plátky) Jablko čerstvé 500 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
250 g 250 g cukru moučky Cukr bílý 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
250 ml 250 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.