Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový krém se sušenými houbami a pórkem)

Celý recept

4 porce

Energie1 369 kJ / 327 kcal
Bílkoviny9,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,10 g
Tuky0,49 g
– nasycené0,07 g
– nenasycené0,07 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,07 g
––– omega 30,04 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy67,20 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6-8 6-8 brambor Brambor zimní 350 g
1 hrst 1 hrst sušených lesních hub Hřib čerstvý
1 1 pórek Pórek čerstvý
4-6 stroužků 4-6 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
zeleninový vývar Vývar zeleninový
majoránka Majoránka sušená
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.